Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Haziran 2024, 22:55   #6
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Doğum günün kutlu olsun - NarÇiçeği -

Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canim, dogum gunun kutlu olsun
Seviyoruz seni, hep mutlu ol insallah
Happy birthday

Çok teşekkür ediyorum ablam Amin inşallah..Bende seni seviyorum.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:53 -->-> Daha önceki mesaj 22:50 --

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun NarÇiçeği güzel kızım.. ALLAH Seni sevdiklerine sevdiklerini de sana bağışlasın bir daha acılar göstermesin İnşallah.. Dünden beri moralim çok kötüydü umarım pofidik mana aleminde en güzel mamaları görecektir ve kıyamete kadar mutlu olacaktır İnşallah benim inancım budur...
Sanada Allahtan huzurlu ve müreffeh ömürler dilerim...

Güzel dileklerin için, acımı paylaştığın için teşekkür ediyorum dedecan dedem Allah razı olsun. Pofidiğim canım kedim.. Bir gün sevdiğimiz tüm kediler bize doğru koşacak ve o gün çok güzel bir gün olacak en önde de pofidiğim olacak dünyada kosamadigi halinden daha iyisi olacak buna inancım tam!

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54 -->-> Daha önceki mesaj 22:53 --

Sofia Nickli Üyeden Alıntı
mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkür ederim.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:55 -->-> Daha önceki mesaj 22:54 --

Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
mutlu yıllar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Cok tesekkur ediyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver