Cevap: Dedecan'ın "Koni Keki" tarçınlı
Bu nette olmayan benim kendi icatlarımdan birisi zaten maya poğaça gibi uzun beklemiyor sadece 5-6 dk. bilirsin toz şeker mayayı kabartır içinde k.tozu + tarçında ekle bak nasıl balon gibi anladınmı + Bu maddeler hep toz hamuru uçurur sen bunu dene aynen beğenmezsen bana gönder emi ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu resimdekinin aynısını bu tarifle yaptım fazladan içinde kuru üzüm kalanı 1-1 aynı sade rengi biraz açık oda fırın ısısında olabilir.. Hatta üst kat komşumada verdim maya kattımı bilmiyordu ama çok sevdi.. Sen dene pişman olmazsın.. Bende daha ne gün ışığı görmeyen tarifler var bilen bilir... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |