@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tsk ederim seni gordugumde neden hep roportaj geliyor aklima

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:58 -->-> Daha önceki mesaj 10:56 --
|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
|
canım benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' immm iyi ki doğdun 💜 senin gibi dostum olduğu için de şanslıyım bence ... ne bir kötülük ne hainlik gördüm, kalbin kadar tertemiz sözlerin.. başarı sağlık ve sevdiklerin ile bir yıl olsun inşallah 🧿🤍😘🌹🤗 |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm tsk ederim bitanem :* iyiki varsin sen iyilikten iyi bisy yoktur askim seviliyorsun.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:58 -->-> Daha önceki mesaj 10:58 --
|
Not Nickli Üyeden Alıntı
|
Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🎉
Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara 🎂
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tsk ederim canim benim :*
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:59 -->-> Daha önceki mesaj 10:58 --
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
|
Prenses Ecem doğum günün kutlu olsun Allahtan müreffeh ömürler.. |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tsk ederim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:01 -->-> Daha önceki mesaj 10:59 --
|
Risque Nickli Üyeden Alıntı
|
Gerçekten öylesin keşke tüm büyük Beşiktaş taraftarı senin gibi olsa |
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 
ne desem bilemedim simdi jsjs ama sanirim takimla ilgisi yok kisilik farkliligindan olabilir