Cevap: “Hasret” Ankaralı Tiyatro Severlerden Tam Not Aldı
| Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
| Tiyatroyla pek aram yok açıkcası ben daha çok sinemacıyım ama pandemiden sonra tekrar canlandı tiyatro dünyası |
Bende sinema izlemeyi tiyatro izlemekten daha çok seviyorum. Uzun zamandırda Tiyatro izlemeye gitmedim. Bir dönem Ankara'lı dizi oyuncusu Cantuğ Turay ve eşi Begüm Topçu'nun kurduğu Tiyatro Kafe'ye giderdim. Güzel zamanlardı. Tiyatroyu sinemadan daha ilgi çekici yapan canlı bir performansın gözlerinin önünde sergilenmesi. Sinemada bir yanlış yaptığında yönetmen 3-2-1 motor ekşınnn diyerek sahnenin kusursuz olması için onlarca kez yeniden çekiyor ama tiyatroda oyuncular yaptığı bir yanlışı ya da unuttuğu bir repliği doğaçlama girerek oyuna uyarlamaları gerekiyor. Hadi bir daha baştan çekelim olayı yok tabi. Bu çok keyifli. Bu arada sinema salonuna gitmeyelide açıkcası çoook uzun zaman oldu. En son bir Oppenheimer gidecektim eyleme geçiremedim işten güçten. Bir de eski heves yok. Evde izlemek daha zevkli benim için: )) Bakalım ne zaman hangi filme kısmet.
__________________ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde.
Konu SpinoZi tarafından (29 Mayıs 2024 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir.
|