Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2024, 18:50   #13
Cyberty
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: VPN Lamerizmi ile ilgili

Yunus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konuyu gerçek bir bilgi vererek biraz dağıtalım.Şuan da Türkiye de hiç bir sunucuya 1000 gerçek kullanıcı girmiyor.Birbirimizi kırmayalım.

Geveze.ORG - Bizimmekan.Com - Trsohbet.Com
Bu Sunucularin bizzat kendi gözlemlerim neticesinde günlük 1k ve üzeri gerçek kullanici girişleri mevcut.
Hatta Geveze.ORG için günlük 2k ve üzeri diyebilirim. Bilen bilir zaten

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:50 -->-> Daha önceki mesaj 18:29 --

Gurkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İkinizi de tanımıyorum. Fakat farklı şeylerden bahsettiğinizi söyleyebilirim.
Cyberty : VPN kullanan kullanıcıları banlamadan sunucuya sokarım ama herhangi bir işlem yapmasına izin vermem diyor.
Umut : VPN kullanan kullanıcıyı ülkerine göre sunucuya sokmadan banlarım diyor.

Bence ikinizde de problem var.

Herhangi bi islem yapmasina izin vermem demiyorum..
Özellerde serbestce konusabilir.. kanallarda da belirledigimiz filtreleme dogrultusunda kurallı yazabilir.. voice ise nicki kayitli ise kanallarda yetkili ise korumadan muaf tutulur.. harici /izin nick komutuyla kullanici üzerindeki kisitlama kaldirilabilir.. şimdi bu sistem nerede ülke ban atmak gzline atmak ban atmak nerede.. arasındaki farkı iyi anlamak lazim. Şimdi bu "Onursal Üye" liği sadece tagtan ibaret olan Umut Nickli arkadaş. Bu durumu anlamadan etmeden yorum yapmış akabinde ne dolandiriciligimizi koymuş ne avlamamizi koymuş. Kendince yazmış ta yazmış. Oysa ben sadece konuyu anlamadan yorum yaptigini ve "Lütfen" ibaresinide kullanarak konuyu tekrar okumasini söyledim sadece. Ne uslubumuz kaldi ne egomuz ne dolandiriciligimiz. Bumudur yani.. Bu forumda bu "Onursal Üye" tagının neye göre kime göre verildigini merak ettim doğrusu.

Konu Cyberty tarafından (19 Mayıs 2024 Saat 18:52 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver