Geveze.ORG - Bizimmekan.Com - Trsohbet.Com
Bu Sunucularin bizzat kendi gözlemlerim neticesinde günlük 1k ve üzeri gerçek kullanici girişleri mevcut.
Hatta Geveze.ORG için günlük 2k ve üzeri diyebilirim. Bilen bilir zaten
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:50 -->-> Daha önceki mesaj 18:29 --
Herhangi bi islem yapmasina izin vermem demiyorum..
Özellerde serbestce konusabilir.. kanallarda da belirledigimiz filtreleme dogrultusunda kurallı yazabilir.. voice ise nicki kayitli ise kanallarda yetkili ise korumadan muaf tutulur.. harici /izin nick komutuyla kullanici üzerindeki kisitlama kaldirilabilir.. şimdi bu sistem nerede ülke ban atmak gzline atmak ban atmak nerede.. arasındaki farkı iyi anlamak lazim. Şimdi bu "Onursal Üye" liği sadece tagtan ibaret olan Umut Nickli arkadaş. Bu durumu anlamadan etmeden yorum yapmış akabinde ne dolandiriciligimizi koymuş ne avlamamizi koymuş. Kendince yazmış ta yazmış. Oysa ben sadece konuyu anlamadan yorum yaptigini ve "Lütfen" ibaresinide kullanarak konuyu tekrar okumasini söyledim sadece. Ne uslubumuz kaldi ne egomuz ne dolandiriciligimiz. Bumudur yani.. Bu forumda bu "Onursal Üye" tagının neye göre kime göre verildigini merak ettim doğrusu.