Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Mayıs 2024, 15:04   #2
Kursad
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Daha neşeli ortamların olmasını diliyorum

Daha nice uzun yıllar bu sosyal çevrede bulunman dileğimle dostum.
FAKAT bu iş öyle bi kesime hitap etmeye başladı ki.. Artık ciddi mentalite ve psikolojik sorunları olan insanların, özgüvensiz bireyleri yada bir baltaya sap olamayan cidden burada günlerce vakit geçirebilecek kafaya sahip gereksizlerin toplanma kampı oldu. O yüzden hor görme
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bırak oynasınlar ciddi diyorum kalmadı arkadaşlar sosyal mecra artık çok gelişti! Bu işe tofaşa neler yapıyorlar bi 2024 model mercedes benz konforu sağlayabilir mi?
txt. dosyasına yazılmış basit bi kodlama projesi geliştirilmeye çalıştıkça olmayan entegrasyonların kralı denenen bir sistem İRC olmuyor arkadaşlar sistem basit ve bu kadar.
Şu yorumu yazarken bile insan üşeniyor. O yüzden detaylara takılmadan keyif aldığın bi hobi mahiyetinde takılıp gideceksin.
Forum bi kültürdür mesela Dünya teknolojisi bile forum sitelerinden geliştiriliyor, düşünce ve bilgi katıyor.
O yüzden forumculuk kazanacak!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver