Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2024, 12:39   #7
Ecem
~ AskNetim.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bizdesohbet.com 6 yasinda

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlım benim, bu İRC içerisinde nadir kişilerdensin, sabit kalıp ortam kurup ve yanında tutmak gibi çaban ve emeğin konusunda. iyi ki seni de tanıdım 🤗, başarıların daim olsun kuzu, en çok senin ve yanında olan arkadaşların emeği var. ❤️

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm gel aglat bide ) bu site benim hassas noktam emegimiz cok cidden cok tsk ederim bitanem iyiki varsin sizin gibi guzel dostlarimiz oldukca bizim sirtimiz yere gelmez.:*

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:38 -->-> Daha önceki mesaj 12:38 --

SpinoZi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birlik ve beraberliğiniz daim olsun. Değerli sunucu yönetiminize başarılar dilerim.

Cok tsk ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:38 --

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nice 6 senelere

Cok tsk ederim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:39 --

DJ-Doruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Koskoca 5 yılı devirdik masallah daha nice seneler dılıorum. Bizdesohbet Asknetim.com ailesı ne basarılar Dılerım..

Tskler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver