Cevap: Forumda.ORG Gelişmeleri
Bu forum projesinden bana ilk bahsettiğin aralık ayı içerisinde sana; kanka bu defa ne olursa olsun kapanmasın, saçma sapan insanların ağzına malzeme oluyor, herhangi bir icraatı veya başarısı olmayanlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor ve bu tip insanlar yalnızca dedikodudan besleniyor demiştim. Sen de bana söz verdiğinde bunu tutacağını biliyordum. Her ne kadar sevgili Papatya ile ilişkiniz devam etmediğinde dört gözle bunu bekleyen dışarıdan takip edenler olsa da, eski nişanlımla olduğu gibi sizin de saygınız ve sevginiz hep daim kaldı bu yüzden kaliteli bir şekilde projeyi devam ettirebiliyor olmanız bana göre en güzel cevaptır.
Forumda'nın sakin, güzel ve kaliteli insanlarla oluşmuş hoş bir ortamı var. Ne çok iddialı ne de günümüzde alışılagelmiş boş forumlar gibi kuytu, kararında. İstediğiniz de hep böyle bir ortamdı, kuru kalabalığın gereği yok. Ha; illa ki güzel insanlarla bu aile, zaman içerisinde büyüme gösterecektir. Önemli olan istikrardan, kaliteden ve başta belirlenmiş prensiplerden ödün vermemek. Bu da gayet açık, net bir biçimde gösterildi.
Başarı daim olsun kardeşim. |