Merhaba IRCFORUMLARI
Forumda.ORG yönetimini Papatya'ya devrettim. Tek imtiyaz sahibi artık kendisidir. Domain firmasından kendine hesap açınca tüm haklarını tamamen devredeceğim. Dilerse ondan sonra kendisi bunu duyurabilir. Ben yinede her konuda teknik anlamda yanında olacağım. Aynı şekilde @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim de teknik konularda ben veya o fark etmez yine desteğini esirgemeyecektir.
Diğer Gelişmeler;
Forumda.Net ile başladığımız bu yolda maalesef yaklaşık 2 ay kadar sonrası Forumda.ORG olarak devam etme kararı almıştım. Sebebi de başladığımız domainin spamda olması. Biz forumu kurduktan kısa bir süre sonra fark ettik ama geç kalmıştık. Rehavet diyelim, araştırmamız lazımdı bu doğru. Biz yinede işin maddi tarafını hiç düşünmeden çokça çalışma yaptırdık bir ümit belki spamdan çıkar diye ama olmadı. Daha sonra ise tüm verileri Forumda.ORG'a kurup yolumuza devam ettik. Gerçekten sancılı bir süreçti üye konusunda.. Anlayacağınız forum 5 ay kadar önce kurulmuş olmasına rağmen aslında 3 aydır gelişme evresine başladı diyebilirim.
-Forumda.Net tam yönlendirme ile Forumda.ORG'a yönlendirildi.
Genel forum kelimesinde bu üç aylık süreçte 9. sayfadan şu an 2. sayfaya geldi. Ara ara 1. ara ara da 2. sayfaya düşebiliyor. Google'ın işgüzarlığı diyelim. Hedef belirlediğimiz başka ve güçlü aramalarda var. Onlar daha sonra.. Yavaş yavaş belirlediğimiz her kelime de yerimizi sağlamlaştırdıkça başkalarını yine aynı yere getirmeyi planlıyoruz.
Genel forum sitesi kelimesinde ise aramalara daha yeni girdi. Şimdilik 6. sayfadan giriş yaptığını biliyorum. Henüz yeni ve ilerleyecektir. Ayrıca bir ekip aracılığıyla yeniden bu hafta çalışma başlatılacaktır. Yüksek performanslı bir çalışma olacaktır. Sabırlıyız, emek veriyoruz.. her anlamda karşılığını almak istiyoruz. İllegal yollara ihtiyaç duymuyoruz. Az çok demeden, böbürlenmeden dost ortamı yaratmaya çabalıyoruz.
Bir diğer konu ise SuperX - Arkadasca.Net sunucusuna teşekkür ederiz. Sunucu içerisinde bulunan reklam botuna karşılık beklemeden, emek verdiğimizi gördüğü için forum reklamımızı ekledi. Teşekkürü borç bilirim, bir gün ödeyeceğim..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.