Öyleyse hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İyi yapmışsınız. Yüreğinde bu sevgiyi barındıran herkesin içini ısıtır pati dostlarını görmek. En azından benim için öyle. Uzaktan yakından gördüğüm, hissettiğim her canlıya karşı büyük bir bağ kurabiliyorum onları çok seviyorum. Iyi ki varlar..Rabbim ne güzel yaratmış.. Çok teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için..
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:02 -->-> Daha önceki mesaj 07:48 --
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Hey Maşallah eline sağlık be hacı kızım şu güzelliğe bak ya İnsan bunu öz evladından daha iyi saklar hatta pamuklara sarar yani.. 1 kez daha eline sağlık berhudar olasın kızım beni ve feronyayı merakta koymadığın içinde ayrıca teşekkür ve eyvallah yolun açık olsun diyorum ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Allah razı olsun dedecan dedemiz fırsat bulup aklıma geldikçe uğruyorum. Okul dışında zamanımın çoğu bu çocuklarla geçiyor zaten. Her biri ayrı özel ilgi bekliyor. Canları sağolsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kabuğu kırık kaplumbağamız da oldu..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]