Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2024, 01:49   #1
eLsaa
Sᵢₛᵤ
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
•ŞekerShell Şirket Yöneticisi 'Ömer' İle Röportaj

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

eLsaa > merhaba Ömer bey, hoş geldiniz.
röportaj teklifimi kabul ettiğiniz için, kendi adıma ve ircforumlari adına teşekkür ederim.

Ömer > Merhaba Canan hanım hoşbulduk röportaj teklifiniz için IRCForumları ve sizin adınıza ben teşekkür ederim.

eLsaa > genel olarak sizi tanıyabilir miyiz ?
çoğu kişi biliyor ama bilmeyen arkadaşlarımız için.

Ömer > Elbette, Adım Ömer, 33 yaşında Bolu'da yaşıyorum. Evliyim ve bir çocuk babasıyım. Ayrıca iş hayatımda girişimci ve yazılım üzerine çalışıyorum. Şekershell firmasında şirket yöneticisi pozisyonunda yer alıyorum. İş hayatım dışında, doğa tutkunu olan birisiyim, spor yapmayı seviyor ve özellikle hafta sonları doğada yürüyüş yapmayı tercih ediyorum. Bunların yanı sıra, seyahat etmek ve farklı kültürleri keşfetmek de hayatıma renk katıyor.

eLsaa > Aileniz ile sağlıklı yaşam ve huzur diliyorum öncelikle.
yaşınız da aslında ileri yaş değil. İrc/ d ile tanışma nasıl oldu ?

Ömer > Çok teşekkür ederim, sizler de sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyorum. IRC ile tanışmam 2004-2005 civarında oldu. O zamanlar, internet kafelerde hemen hemen her bilgisayarda mIRC bulunurdu ve o dönemlerde bu platform oldukça popülerdi. Bu şekilde IRC'ye adım atmış olduk.

eLsaa > bir internet kafe kurbanı daha : )
IRC ilk geldiğiniz dönemler, ne hissettiniz peki ? tam aradığım ortam mı dediniz, yoksa kaçmak için düşünüp, geri mi kaldınız ?. O yılların heyecanını bizimle paylaşır mısınız ? : )

Ömer > Evet haklı olabilirsiniz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o zamanlar bizim dönemiz de internet kafeler vazgeçilmezdi, Arkadaşlarım ile birlikte bazen oyun oynamak bazen ise mIRC üzerinden sohbet sitelerine giriş yapar sohbet ederdik, aslında tam aradığım ortam şöyle, vakit geçirmek diyebiliriz. Sohbet etmek yeni insanlarla tanışmaktan mutlu olurdum, halen öyle, yeni insanlar tanımak, farklı kültürler tanımak, geziler beni mutlu etmektedir.

eLsaa > bilmediğimiz için ortamı ilk olarak sohbet heyecanı olarak geliyoruz : )
Sohbetten ayrılıp, başka bir uğraşa nasıl yöneldiniz ? yöneldiginiz alan nedir ? bizimle paylaşır mısınız.

Ömer > Evet, tam da dediğiniz gibi, başlangıçta sohbet etmek için giriş yapmış olduğum sohbet sitelerine zamanla farklı uğraşlara yönelmeye başladım. Ağabeyim Alper, o dönemlerde şu an içinde olduğum şirketin kuruluşunu gerçekleştiriyordu. "ŞEKERSHELL" Benim için çok önemli, Ben de girişimci bir kişilik olarak onun yanında yer alarak işe adım atmaya başladım. Sohbet etmekten ziyade, sohbet sitelerinin kurulumu ve geliştirilmesi gibi konularla ilgilenmeye başladım. Bu süreçte IRC dünyasında ve diğer alanlarda (e-ticaret, web yazılımları, farklı alana ait yazılımlar vb.) çeşitli girişimlerde bulunarak katkı sağlamaya çalıştım.

eLsaa > IRC içerisinde bulunup da kendini geliştiren insanları tebrik ediyorum cidden.
'ŞekerShell' firmasında, şirket yöneticisi olarak Alper ' in yanında yer alıyorum demiştiniz.
İlk olarak insanları nasıl firmanıza çektiniz ? ve ilk müşteriniz kimdi hatırlıyor musunuz ? : )

Ömer > Teşekkür ederim, gerçekten IRC Dünyasında söylediğiniz gibi kendisini geliştiren başarılı öyle isimler var ki, gerçekten takdire şayan, onları bizler de buradan tebrik etmiş olalım ve IRC dünyasına yapmış oldukları katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

İnsanları firmamıza yönlendirebilmek, aslında ticaretin ve esnaflığın zorlu bir yönü, Bu konuda aslında benim hocam ağabeyim Alper diyebilirim, kendisi gerçekten, ticaret/esnaflık konusunda 4/4 lük çok deneyimli birisidir.

Müşteri memnuniyeti bizler için her zaman ön planda olmuştur, bugün hangi işi yapıyorsanız yapın, müşteri sizden memnun kalmış ise, sizinle tekrar çalışmak ister ve sadece kendisi değil çevresi de öyle. bu her sektör için aynı şekilde geçerli, bugün örneğin X e-ticaret sitesi müşteri hizmetleri, işleyişi, görünümü bizi memnun etmiş ise, genellikle oradan alışveriş tercih ederiz, Bizim için her zaman bu önem arz etmiştir, müşterilerimizin isteği ve taleplerine ve her zaman teknoloji konusunda da gelişimleri takip ederek, her zaman yeniliklere önem verdik.

İlk müşterimiz konusunda, uzun yıllardır birlikte çalıştığım ve hosting firmasından öncesinde de dostluğumuz olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sinan ağabeyim var. Şahsen gerçek hayatta dada, karşılıklı sohbet ettiğimiz gerçekten kıymetli ve değerli birisi. Ayrıca, her şey her zaman müşteri ilişkisiyle sınırlı değil. İşin ötesinde dostluklar kurduğumuz müşterilerimiz de var. Onları da saymak isterdim ancak liste çok uzun olurdu. ve KVKK diyelim ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) Onlarla tanıştığım için de çok memnunum.

eLsaa > kesinlikle haklısınız, ki siz zaten 'ŞekerShell' olarak, isminizi duyurmuş, ciddi başarılar ve müşteri memnuniyetini koruyarak önemseyerek ileri doğru gidiyorsunuz. ekibiniz başta olmak üzere sizi ve Alper bey e ircforumlari adına ve kendim adına teşekkür ediyor ve başarılarınız daimini diliyoruz.

yapmış olduğunuz hâli hazır da bir çalışmanız var mıdır ? düşünülen ya da, bitmek üzere olan, azıcık bilgi alabiliriz diye düşünüyorum ? : )

Ömer > İlgi ve alakanıza IRCForumları ve sizin adınıza teşekkür ederim, Şekershell'de, görünen yüzümüz kadar, arka planda emek veren ekibimize de bende buradan tüm ekibimize teşekkür etmek isterim. Hep birlikte daha iyiye! Şekershell olarak, IRC ve hosting alanının yanı sıra web yazılımları, oyun yazılımları, e-ticaret gibi birçok alanda faaliyet gösteriyoruz ve sürekli gelişim içindeyiz.

Ancak bu konuda şirketimizin yönetim toplantısında aldığımız bir karar ile gizlilik nedeniyle ne yazikki, bu konuda şimdiden yapılan çalışmalar hakkında ne yazikki detaylı bilgi paylaşımında bulunamamaktayım.

Ancak sizi de kırmamak adına bazı çalışmalardan bahsetmek gerekirse ;

IRC Alanında sohbet yazılımları ve diğer yazılım ve gelişmeler konusunda her zaman iyileştirmeler ve gelişimlerde bulunmaya devam etmekteyiz, ve bu konuda geliştirmeler ve yeni çalışmalarımız bulunmaktadır.

Okey yazılımımız zOkey yazılımı ile alakalı mühendis ekibimiz ile birlikte bazı alanlar da güncellemeler yapmaya başladık ve yakında tüm okey yazılıma sahip müşterimize uygulanacaktır. (Bildirim alanı, Tablama Sistemi, Seslenme özelliği ve buna benzer bir çok yeni özellik eklendi diyebiliriz.

Hizlibul.com markamız ile alakalı bazı yenilikler üzerinde çalışmalarımız bulunuyor, bir kaç ay içerisin de tamamlanması planlanıyor.

Genel toparlamak gerekirse, Web yazılımları, E-ticaret, Hosting ve IRC alanında her zaman çalışma ve gelişimlere devam ediyoruz. Ancak günümüz itibariyle bir çok alan da faaliyet göstermemiz nedeniyle bu konuda ekibimiz bir planlama yapmakta, çalışmaların ne zaman gerçekleştirileceği, ve neler yapılabileceği konusunda birlikte değerlendirmeler yaparak günümüze kadar olduğu gibi, her zaman çalışmalarımıza devam edeceğiz*diyebilirim.

eLsaa > Kırmadığınız için beni, teşekkür ederim öncellikle. yine güzel emek ile beraber başarı gelecek desenize : ) , şimdiden Ekibiniz'e emek veren tüm arkadaşlara başarılar diliyorum 🙏.

Ömer > Bu konuda bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanız için şahsınız adına ve IRCForumları yönetimi adına bizler de çok teşekkür ederiz, IRCForumları günümüz de gerçekten popüler bir platform ve kullanıcıların çok yararlandığı bir platform olmuştur, yardım, paylaşım ve bir çok alan da gerçekten çoğu insana katkısı olduğunu düşünüyorum. IRCForumları yönetimi ve sizleri çalışmalarınız adına ayrıca bende tebrik ederim.

Çok sevdiğim bir ata sözü bulunuyor, "Emek Olmadan Yemek Olmaz" Gerçekten öyle, Hepimiz hayatımız da hergün yeni birşeyler için emek veriyoruz, zaman harcıyoruz. Emek verildiğin de YARADANA şükürler olsun, emeğin karşılığı alınır. hep aldık emeğe karşı haksızlık yapanların da her zaman karşısında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Günümüz de en önemli şey "ZAMAN" kaybolan zaman asla geri gelmeyecektir.

eLsaa > o kadar haklısınız ki, EMEK olmadan kendi yaptığı gibi sergileme yapması önce kendine saygısızlık, sonra emek veren kişiye saygısızlık ve en önemlisi toplumu kandırarak, ucube şekilde devam etmesi. cidden öyle kişiye / kişilere bir an önce akıl diliyorum 🙏

>> hayattaki başarınızın sırrı nedir ? Müşteri memnuniyetini güvenini nasıl kazandınız ? sizi buralara kadar getirmiş olan eski bir firma ismi mi, yoksa başarınız da ki gizli detay mı ? biraz açıklar mısınız rica etsem.

Ömer > Aslında herkesin hayatında başarısının bir sırrı bulunuyor, ama kısaca özetlemek gerekirse, bir başarıdan önce bir insan için en önemlisi, "dürüstlük", "ahlak", "samimiyet", bir insan da bulunması gereken temel özellikler olarak düşünüyorum. Dürüst ve ahlaklı bir insan her zaman istediği başarıya emeği ve bilgisi sayesinde ALLAH'ın izniyle ulaşır inşallah.

eLsaa > düşüncelerinize şahsım olarak yıldız veriyorum, takdire şayan düşünceler, yorumlar, ve sizi gerçekten başarı kılacak adımlar.

>> IRCForumlari aracılığıyla benimle bu keyifli ve cidden önemli bilgiler eşliğinde, röportaj' a katılım yapıp, vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim.
Bana ve IRCForumlari hakkında demek istediğiniz var mıdır Ömer bey.

Ömer > Çok teşekkür ederim Canan hanım, hepimizin de hayatımız da başarılı olması dileğiyle, gördüğüm kadarıyla sizler de IRC konusunda kendiniz de yaptığınız katılımlar ve çalışmalarınız ile takdire şayan birisiniz tebrik ederim, hayatınız da sizlere de başarılar dilerim.

Kesinlikle benim için de çok keyifli bir röportaj oldu, umarım IRCForumları kullanıcıları okurlarımız için de öyle olur, şimdiden herkese çok teşekkür ederim, herşey gönüllerince olması dileğiyle IRCForumları yönetimi ve değerli vaktinizi ayırdığınız için sizlere tekrar teşekkür ederim 🙏

Konu eLsaa tarafından (10 Mayıs 2024 Saat 17:20 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet