Cevap: TEMEL ASTROLOJİ - EVLER
12. ev
12. Ev, kişilikte bastırılmış konuları, nitelikleri ve özellikleri temsil eder.
Bu Ev ile karmik bir bağlantı olduğunu hissediyorum. Bu ders boyunca kendimi örnek olarak kullanacağım. Plüton'un yakınında 12. evde Merkür Aslan burcunda.
Bunu kendi geçmiş yaşam deneyimimden biliyordum. Merkür'üm Aslan'da (GWB'ninki 1. Evde) ve kendi bilgimle hareket etmek yerine yargılama ve başkalarını dinleme konusunda hata yaptığımı her zaman biliyordum.
Bir hata yaparsam savaş alanında binlerce insanın ölebileceği gibi bir hata yapma korkusuyla yaşadım. Geçmişte, ne zaman en büyük olduğumu düşünsem, düşüncelerimi en ufak bir kibir dokunuşu renklendirse, herkesin bildiği korkunç bir hata yapardım!
George için biraz üzülüyorum çünkü geçmiş yaşam B'de benzer bir durumda olduğumu, güçlü bir pozisyonda olduğumu ve Leo'ma başvuranlar tarafından kötü tavsiyeler verildiğini hissediyorum.
ÖRNEK kendi grafiğimi kullanarak:
Bu yaşam boyu gücü çektiğimi hissediyorum çünkü her zaman iktidardaki insanları yargıladım. Neden bunu şunu yapmıyorlar… sanki çok kolaymış gibi. Artık öyle olmadığını biliyorum.
Asla bir başkasını yargılamayacağım. Hiçbir zaman jüride yer almadım. Hiçbir zaman seçilmeyeceğimi biliyorum.
Geçmişte manevi eğitimi gerçekten fakir olanlara değil, daha varlıklı olanlara ayırdım. Müşterilerim ve öğrencilerim sıradan insanlar. İktidardaki insanların asla favorisi değilim ama sıradan insanların favorisiyim. Glastonbury'ye yaptığım bir gezi sırasında bunu güçlü bir şekilde hissettim.
Gezegenler, bir ebeveyn tarafından ifade edilmesinin dayanılmaz olduğu düşünülen özellikleri ve nitelikleri temsil ediyor; bunlar bir ebeveyn için korkutucuydu ve birey, başını belaya sokmak yerine bu nitelikleri ve duyguları bastırmayı öğrendi.
Bu konular siz doğmadan önce meydana gelen olaylarla ilgilidir. Yükselen burcundan geriye doğru sayarak baskının aileyi ilk etkilediği zamanı bulacaksınız.
NOT: Chicago'daki atölyemde, tanınmış bir astrolog, bireyin şiddetli bir şekilde öldüğü yakın tarihli bir yaşamı işaret etmek için 12. Evi içeren Mars-Satürn etkilerini gözlemlediğini söyledi.
ED, 12'sinde Başak burcunda Mars-Satürn'e sahip ve Holokost'ta öldüğünü hissediyor. Pek çok insan bunu hissediyor, çoğu zaman empatiden ya da belki diğer tarafta bu tür ruhlarla çalışmaktan.
Sık sık söylediklerinin geçmişinde hatalar buluyorum. Ama ED'ye inanıyorum. Çok fazla öfke sorunu var ve erkeklerden ve otoriteden korkuyor. Kilo sorunlarının açlıktan ölmekle bağlantılı olduğunu düşünüyor.
O hayatında kendini küçük, genç bir çocuk olarak görüyordu.
12. Ev, Michel Gauquelin'in araştırmasında bile gösterdiği gibi süper güçlü bir Evdir. Bu eve düşen gezegenler oldukça dinamiktir.
Kariyerde, meslekte veya başka bir dış faaliyette bir çıkış yolu bularak enerjilerini serbest bırakmayı öğrenmeniz çok önemlidir.
Bu gezegenler kişilik düzeyinde kendilerini kolaylıkla ifade edemezler. Onların enerjilerini ifade etmenin başka bir yolunu bulmalısınız çünkü bunlar bastırılmış güçlü içgüdülerdir!
12. Ev gezegenleri kariyerinizde veya mesleğinizde neyi ifade etmeniz gerektiğini tanımlar. Kariyer seçiminde ihtiyaç duyulan nitelik ve özelliklerin dikkate alınmasında güçlü bir faktör olmalıdır.
Karmik olarak, Birinci Evde kendilerini uygunsuz bir şekilde ifade eden enerjilerin ya 12. Eve kayacağını ya da bir sonraki yaşamınızda durdurulacağını hissediyorum. Interceptions hakkındaki makale için web siteme bakın.
12. Ev insanlarının bir kişilik profili vardır:
• 7/24 AÇIK olamazlar
• YALNIZCA ZAMAN'a ihtiyaçları var
• Dışa dönük ve iddialı tiplerin yanında kendilerini kapatırlar
• Beni tanımayan insanlar çoğu zaman kendimi kapattığımda kızgın ya da üzgün olduğumu düşünüyorlar
• 12. Ev insanları GÖRÜNMEZ olmayı öğrendi!
• Geçmiş Yaşam, yoksulluk, iffet, itaat ve sessizlik yeminlerinin yer aldığı Manastır Deneyimi B ile ilişkilendirilir. Bu yeminler çok ciddiye alındığı için bu özelliklerin mevcut yaşamda üstesinden gelinmesi zordur.
• Tüm Su burçları takıntılıdır veya meşguldür. 12. Ev ile mesafeli veya unutkan görünebilirler.
• Su Evlerindeki tüm gezegenler – 4/8/12 – içe dönük ve takıntılıdır. Bu özellikler zaman zaman gerçekliği çarpıtma eğiliminde olduğundan, "gerçeklik kontrolü" için başkalarıyla nasıl hissettikleri veya algıladıkları hakkında konuşmaları gerekir.
• Bu Evle bağlantılı sağlık sorunları Karmiktir
12. Evde Aslan burcunda Güneş varsa 7/24 Aslan olamazsınız. Kısa bir süre için güneşli ve dışa dönük olacağınız bir meslek seçmelisiniz, ardından özel bir yere geri dönüp enerjinizi geri kazanabilirsiniz.
12'sinde Güneş Aslan'da olan bir müşterinin PALYAÇO olarak yarı zamanlı bir işi vardı.
12. Evdeki bir gezegen, başkalarında hoşlanmadığınız şeyleri gösterebilir çünkü bunun kendi içinizde ifade edilmesinin zor olduğunu hissedersiniz.
Örneğin Güneş'i 12. Evde olan biri, kolayca dikkat çeken, gösterişli ve dışa dönük insanlardan hoşlanmayabilir. İşiniz veya mesleğiniz yoluyla ilgiyi nasıl kendinize çekeceğinizi öğrenene kadar, kolayca dikkat çeken insanlara kızabilirsiniz.
Burası doğal ŞİFA EVLERİNDEN biri olduğundan, bu insanlar kendilerini sonunda başkalarıyla paylaşacakları bir deneyimden öğrenen Gine Domuzu olarak bulabilirler.
2004'ten 2006'ya kadarki Sağlık Krizim, tıbbi astroloji derslerim için harika bir öğrenme deneyimiydi. Kişisel bir sorunu çözdüğümde bile insanlar aynı B sorunuyla aramaya başlıyor ve ben kişisel deneyimime dayanarak bunu nasıl çözeceğimi biliyorum!”
----ALINTIDIR----
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |