Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2024, 02:17   #3732
Komutan34
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Düşün ki o bunu okuyacak

Okumadan söyleyeyim,"Yokartık,sende çok abarttın" diyeceksin belki, ama olsun,ben sana duygularımı anlatayımda ...
IRCd Dünyasında doğmuş, buraları hala terketmeyen ve bu yazımı okuyabilen,hatta hergün buraya gelip,daha öncede gezdiği konuları tekrar tekrar gezip ve bundan zevk alan değerli arkadaşım "Sana" sesleniyorum;

Unutma! Dünyanın kuralıdır, herşey aslına geri döner.
Dijital Sosyalleşme IRC Sunucularıyla başladı,sonrasında feyscart intagcurt ile devam etti. Fakat,şuan bütün sosyal platformlar, mankenlerin,şarkıcıların,türkücülerin, fimcilerin vs.. nemalandığı ticari platformlar ve siyasi hesaplaşma arenalarına dönüştü.Şu güzelin halkıda içine çektiler!
Olağan haliyle,dijital sosyalleşmenin yerini,dijital ticaret ve dijital siyasi kavgalar aldı, insanlar artık bu durumdan bıkıyorlar,bıktılar,bıkacaklar.

Ayrıca,İnsanlar Görseli ve şatafatı olmayan, Sosyal platformlarda,chat yapamamanın,içindeki duygularını ulu orta dışarıya çıkaramamanın huzursuzluğunu yaşıyor artık.Gizlice sohbet yapmak,deli gibi klavyenin tuşlarına random atarak gülmenin, sağa sola resimsiz,videosuz olarak sataşmanın,içindeki herşeyi korkusuzca klavyeye dökmenin hazzını zevkini yaşayamıyorlar.
Yemin olsun,sırf bu duygularla,3 ay oldu bir sunucu actım,piyasadaki botların kodlarını ve burdan aldığım bilgilerle kodların içine girdim,deneme yanılma ile sunucuma güzel bir sistem kurdum,demek istediğim,3 aydır,kendimi eskisinden daha çok eğlendiriyorum.Sağa sola giriyorum,server server gezip az muhabbet makara yapıp çıkıyorum.korkusuzca,aman resmimden bulur,videodan tanır veya ne bilim tipime takılıp ön yargılı olarakta konuşamaz,kısaca hiç bir tereddütüm yok,kimse takibede almıyor(alamıyor) anlık zevk yapıyorum.Bu hiçbirşeye değilişmez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ahh bunları şimdiki uşaklar bir bilseler..
Ama ben şuna inanıyorum,yeni kuşak IRC deki mutluluğu ve coşkuyu bir kez tatsa,eskisi gibi çığ gibi yayılacak.
Bu noktada, Konu Başlığı muhatabı kardeşim, Sana söylüyorum,yavaştan bu platforma su taşımaya ve buraları tanıtmaya ne dersin..

Sevgilerimle .. 1998-2024 IRC Kullanıcısı Komutan ...

Konu Komutan34 tarafından (04 Mayıs 2024 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet