Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2024, 21:37   #8
AcemiUser
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: kelebek.org sunucusu hk

SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kategori seçimi yöneticiler tarafından bilinçli olarak yapılmıştır. IRC rutin konularından birisi olmaması dolayısıyla bu kategori seçilmiştir. Tartışmaya açık bir konudur herkes fikirlerini beyan edebilir.

Türk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Alan memnun satan memnun sana ne bize ne

Cevap olarak bende yazılarımdan sanane güzel kardeşim mi yazayım.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:37 -->-> Daha önceki mesaj 21:32 --

uMut Nickli Üyeden Alıntı
1 - konuyu açan sensin, yönetici değilim seni uyardım ben ne uğraşacağım

2 - ekonomi evet hükümetin işidir. demokratik bir ülkede anayasal haklar çerçevesinde istediğim eleştiriyi yapabilme hakkına sahibim.
3 - seviyene inmiyorum. inersem iyi olmaz

4 - olur.

dua için teşekkür eder sevgilerimi sunarım.

1- Konuyu açarken normal yerde açtım fakat yönetici kardeşlerimiz yalnışıkla başka katagoriye attıklarını düşünmekteyim. Uyarıların için teşekkür ederim.
2- Hükemete sallama bence.Karanlığa şikayet edeceğine bir mumda sende yak.
3- Seviyeme çıkmadığın için teşekkür ederim.
4-Ilımlı yaklaştığın için varolasın.

Allahın rahmeti ve bereketi üzerine olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan