Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: AÇILAR
YEN GEZEGENİ
Doğum Haritasında Güneş’e “kare, kavuşum ya da karşıt” açı yapan, en küçük açılı gezegen, Güneş’e kendi özelliklerini katar. Güneş hangi burçta olursa olsun, kişi bu ‘yen’ özelliklerini açıkça taşır.
MERKÜRYEN
Kişi küçük yaşlarda okumaya ilgi duyabilir, okumayı yaşıtlarından önce sökebilir, yaşıtlarından önce konuşmaya başlar, hızlı konuşur bazen kelimleri yutma görülebilir, ezber yeteneği çok gelişmiştir. İkizler ve Başak insanlarını kendilerine çekerler.
VENÜSYEN
Güzellik ve çekici görünüm verir. Kişi güzelliğe, lükse ve rahatına düşkündür, güzel resim yapar, sanata müziğe kabiliyetlidir. Küçükklükten itibaren evliliğe meraklıdır ve genelde erken evlilik yapabilir. Sevgisiz yaşamayacağını düşünür. Etrafı kalabalık olsun ister.
MARSYEN
Çocuksu davranışlar, sevgi ile kolaylıkla yönetilen, kızdırıldığında çok öfkeli, saldırgan, fiziksel şiddete yatkın kişilerdir. Erkekler özellikle ateşli silahlara ilgi duyabilirler. Yüzlerinde iz, leke veya ben olabilir.
Küfür etmeyi severler, tehlikeye merak verir.
JÜPİTERYEN
Güler bir yüzlü, pozitif, yardımsever, cömert, felsefeye düşkün, aklı ile dini yaşayan, yargılamayan, yolculukları ve başka kültürleri merak eden, mutlaka bir kaç yabancı ülkeye giden bir kişi olabilir. Kendini geliştiren, okuyan, öğrenme meraklısı biridir.
SATÜRNYEN
Burcu ne olursa olsun sorumluluk sahibi, sözünün eri, sert görünüşlü biridir. Sözleri ya da bir bakışı ile karşısındakilere haddini bildiren mesajlar verir. Yönetme hırsı ile doludur, sözünü dinletir, kendini ezdirmez.
Sevdiklerine ve yakınlarınada sert davranışlar ve otorite sergileyebilir. Ama onlara karşı olan sorumluluğunu asla unutmaz, kötü anlarda hemen yanlarındadır, sarar sarmalar yaralarına çare olur ama ‘ben sana demiştim’ demekten geri kalmaz.
Atacağı adımın bir öncesini ve bir sonrasını bilir, kronik bir inadı vardır. Onun doğrusu doğrudur, hatada yapsa geri adım atmaz. İçinden eleştirir kendini ama güçsüzlüğünü ya da hatasını kimseyle paylaşmaz.
Onun için güç sahibi olmak çok önemlidir ve ne olursa olsun buna ulaşır.
Akrabalarına bağlıdır, parayı sever. Evlilik ve ilişkileri sorunlu gidebilir, ebeveynlerden biri ya da ikisi ilede derin sorunlar yaşayabilir.
URANÜSYEN
Hızlı düşünen, ani hareketleri olan, çağın ilerisinde, modern, kimseye aldırmayan bağımsız davranışlar gösteren bi kişidir. Arkadaşlık hayatta en değer verdiği konulardan biridir. Ailenin fikirlerine ters düşen biri olabilir, ailesi ile bu yüzden sorunlar yaşayabilir.
NEPTÜNYEN
Romantik, şiirsel, sezgili, rüyaları mesaj verici ve 6. hissi güçlü, çabuk kırılan, kötülükten korkan, yardımsever kişilerdir. Astroloji, fal, metafizik ile ilgili konular, gizli saklı bi çok şeyi hisseden ve öğrenebilen bi kişilik verebilir.
PLUTONYEN:
Karamsar, inatçı, kıskanç, içinde yoğun kızgınlıklar biriktiren, iç dünyası karışık, doğaüstü konulara eğilimli, ölüm konusunu sıkça düşünüp kafa yoran, sekse düşkün, para ve güç tutkusu bulunan kişilerdir. Rüyaları gerçeğe yakın olabilir, hatta gerçekleşebilir.
alıntıdır..
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |