Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2024, 14:39   #12
uMut
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayna.ORG - Yeni Arayüz Ve yeni sohbet platformu yayında

Hercules Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uzun zaman sonra foruma girdim, yıllar önce bir dönem Aristo nicki ile yetkili (Oper/Admin) olarak bulunduğum platformun yeni haberini gördüm, tesadüfe bak.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayırlı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ancak Vodafone mobilde 'Güvenli İnternet' kapsamında yasaklı siteler arasında görünüyor, bunu iletmek için hemde başarılar dilemek için yazayım dedim. Tarayıcıdan ayna.org'a girdiğinde Aile Profili kapsamında bu sayfaya erişemezsiniz uyarısı veriyor. Bunun önüne geçilebiliyor mu bilmiyorum ama, bilgi vereyim istedim.

Başarılar, bol hit dilerim.

Öncelikle vodafone aile ve çocuk profilinde engelli olmasını gerçekten bilmiyordum. Demek ki takip etmek lazım böyle ufak tefek şeyleri. Bunun için gerekli başvurularımı yaptım. Aile profili için açık olmasını söyledim. Çocuk profili için kapalı kalması uygundur. Hallediyorum

Tekrar teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver