Dostluk zor zamanda belli olur, demişler. Doğrudur. Dost acı söyler, demişler. Doğrudur. Dost kazanmak ve dost biriktirmek ve en önemlisi Allah dostu kavramlarını da unutmamak gerek. Rabbim Allah dostlarıyla dost olabilmeyi nasip eylesin.Sana güvenebilir miyim? Ben senin için önemli miyim? Değerli miyim? İhtiyacım olduğunda seni yanımda bulabilir miyim? Benim varlığımı kabul edebiliyor musun?
Gerçek, etkileyici, anlamlı ve güzel arkadaşça sözler sadece bir duyguyu değil bir yaşam tarzını da ifade ediyor. Dostluk ve arkadaşlık tarih boyunca insanlar arasındaki en önemli bağlardan biri olmuş, milyonlarca kişi arkadaşı ve dostu için pek çok şeyi göze almıştır. İşte kimi zaman en yakın sırdaşımız, kimi zaman ailemizden bile yakın olanlar için dostluk ve arkadaşlık sözleri…
Dostluk ve Arkadaşlık Sözleri
İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur.
Kaybetmeyi göze alamayacak kadar az dostum var.
Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür.
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz.
Arkadaşlık aşktan daha zordur, çünkü daha uzun sürer.
Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir.
Dostlarım az olsun öz olsun ama yürekten sımsıcak olsun
İyi bir arkadaşı olanın aynaya ihtiyacı yoktur.
Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz
Dostlarımı azalttım, birde baktım düşmanlarım da azalmış!
CetSohbetim.com Aile Ve Dostlar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Büyük ailem ve büyük dostlar için actık hepimiz davetine bekliyorum hepnizde allah razi olsun inşallah butun ramazanlar hayırlı son günlerde herkese bi hayi vesile diliyorum