|
Enes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Enes - Bağlı olduğu: 3 Gün 13 Saat 30 Dakika 37 Saniye
NoMercy - Bağlı olduğu: 3 Gün 14 Saat 15 Dakika 14 Saniye
Kim tarafından davet edildin bilmiyorum da kendi "bağlantı sorunlarını" sunucuya bağlamışsın sanırım sen de yenisin, konuştuklarım seni tanımadığını söylüyor. Davet eden arkadaş adına üzüldüm. Sene olmuş 2024 operatör arkadaşlar da modaya uygun yerinde şakacılardır sanırım deneyimsiz chatci olduğun için yanlış anladın. IRC yi bitirme konusuna gelince ; Bunu iletmen gereken sunucular yenileri değil övündüğünüz köklü dediğiniz yerlerdir. Orada bulunan her arkadaş gönüllü ve sohbetlerini keyifle yapan deneyimli ve şakalarını da yerinde yapabilen kişilerdir. Herhangi bir adaletsizlik yok ki ben de orada bulunuyorum olsaydı emin ol nickim orada olmazdı veya yasaklı olurdu sevgili Yunus Bey. |
Konuyu polemik haline getirmenin size en fazla reklam konusunda faydası olabilir.Bu jesti de Surreal kardeşimize ve orada bulunan tanıdığım diğer yönetici arkadaşlarımıza ihtiyacı olmasa da yapmak, arkadaşları olarak bizim vazifemizdir.Konuya gelince sadece benim bağlantım değil, RedLine nickli arkadaşımızın da bağlantısı koptu.Böyle sorunlar olabilir ancak ben Surreal'i tanıyorum, yönetim de de bazı arkadaşlar vardı, onların da dikkatini çekmek için takılmak istedim.Zaten sonradan baktım ki, onlar da online değilmiş.Ve sohbetimize Daemon ve RedLine ile devam ettik.Önyargılı davranıp kendi çapınız da had bildirdiğinizi sanarak konuyu uzatmanız, en başta belirttiğim gibi acemi yönetici olduğunuzun göstergesidir.Ben konuya fikrimi yazdım, eleştiri kabul etmiyorsanız, foruma konu açmayınız.