|
Ecem Nickli Üyeden Alıntı
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mizzzz canimizzzzzz <3
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmm cok tsk ederim canim'sin iyi ki senin gibi bir dostu bir arkadasi kazandim iyi ki varsin canim benim :* [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın. Dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Mutlu yaşlar. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Iyiki bizim arkadasimizsin seni cok seviyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmmmmm [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:49 -->-> Daha önceki mesaj 12:19 --
|
Suzuki Nickli Üyeden Alıntı
|
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun Nice sağlıklı huzurlu mutlu yıllarin olsun sevdiklerinle ailenle İnşallah iyiki seni tanıdık iyiki bizim arkadasimiz oldun Seni çok seviyoruz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlım Nice uzun yıllara insallah
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlim tsk ederim :*
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:51 -->-> Daha önceki mesaj 12:49 --
|
DJ-Doruk Nickli Üyeden Alıntı
|
Dogum günün kutlu olsun künefe nice mutlu senelere insallah..
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tsk ederim.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:56 -->-> Daha önceki mesaj 12:51 --
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm tsk ederim canim benim iyi ki varsin , iyi ki seni tanimisim canim'sin