ooo eski dosdum ibrahim sen yaşıyorumusun
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:17 -->-> Daha önceki mesaj 18:11 --
|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
özel konuşma demişsiniz lakin, özel bir konuşma genellikle server de /rules komutunu uygular iseniz, orada gereken açıklama ve opers kanallarında !kurallar şeklinde gözükür ve kabul etmiş bulunursunuz. Adam / kadın parayı verip, tâbiki ip adreslerini görecek tâbiki o da o serverin bir parçası olacak. süs biberi değil ya parayı veren de kişi. ee bişey göremeyecek ? bı işlem yapamayacak niye para verip alsın ki ?
konu amacın ve anlatılmak istenenin dışına çıkmış ve çıkacağına işaret ediyor. siz anlatmak istediğinizi tam telaffuz edemediniz galiba. Çünkü okey sitesinde ki ücretli admin ve server için ücretlik adminlik ayrı bir konuya benziyor herhalde. konu başlığı ve içerikleri sıkıntı.. |
yahu allah aşkına senin komutunu girdigin yer yasalmı? başınızdan birşeyin geçmedigi Belli ben bu ülkede youtube paylaş butonuna basdıgım için mahkemelik oldum. Bir adminiz birinin ip adresini paylaşsın bir mahkemelik olun ne demek isdedigimi analrsınız. bir admin alıyorsan ona kefil olmak zorundasın senin sunucunda sana yardımcı olarak alınan birisi. bilmedigin tanımadıgın insana insanalrın kişisel bilgilerini görme şansı veriyorsun. bu ip bilgisi siteye ait bir bilgi degil farkındasın demi benim kişisel bana ait olan her ay ücretini ödedigim bir bilgi
isde bakalım ifin admininden ipimi sana veriyomu. ama sen diyosunki parayı veren düdügü çalar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eLsaa bu mesaja tepki gösterdi.