Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2024, 16:36   #17
RauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ücretli Admin

Funda Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ödeme yapan bi kullanıcı bunu tabiki yönetici vasıflarına ve flaglarına sahip olmak için ödüyor. parasının karsılıgını neden almasın ki sonucta o ip 'ler üzerinden işlemde yapılıyor. ödeme yapıyorsa oda yönetici sonucta diğer Oper / Adminlerden Bir farkı yok.En Basitinden Siteden yediginiz Bi xline icin bile o ip adresine ihtiyac var.

Bu şekilde olmamalı. Bu sunucunun sahibi benim Başkalarını bilmem benim 2 tane adminim var. ip bilgisi gore bilen bu kişiler bir sıktı yaptıgında mahkeme ws olsun arkasında durarım. Çunku bu bilgilere erişimi ben vermişim. arkasında durmak zorundayım Şunan sizinle özelde konuşsak sıkıntı yaşask özeldeki konuşmayı ekran alsam burada paylaşsam sizin beni mahkemeye verme hakkınız var. cunku sizinle olan konuşmayı sizden izin almadan paylaşmış oluyorum bu bir suç. siz sanıyromusunuz bir kullancı 4 binlira para verip birde salonun yada sitenin işlerini yapsın ne guzel hem iş yaptırcaksın hem adamın parasını alacaksın adamın amacı belli ..

ip bilgisi tabiki guvendigin kişiye vereceksin arkasında dura bilecegin kişilere benim sorum bu degil. adam tanımam etmem salona gelmiş ücretli yetki alacagım okey verelim vermişiz aga ip goremiyorum herkes direk veriyor. diyor kullanıcı bu normal bişrey degil

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver