Cevap: Ücretli Admin
Bir sunucu sahibi ya da devamlı kullanıcı olmamak ile beraber konu için fikrimi beyân etmek istiyorum.
İnternet üzerinden bu tarz ortamlarda bulunuyorsanız eğer bazı şeyleri göze almışsınız demektir. Resmi olarak yazılan, çizilen hiç bir bilgi, motd ya da brifing kişisel verilerinizin tamamen korunacağını ya da bu konuda %100 güven aşılayacağını talep etmez. Bilinçli kullanıcılar zaten bunun farkında olup öncesinde herhangi bir deneyimi olmayan kullanıcılar ise böyle bir ortamda deneyimleyeceklerdir. Ücretli görev dağılımı yapan sunucular ile ücreti ödeyen kullanıcılar arasındaki diyalog sadece onları ilgilendirir diye düşünüyorum.Ücreti karşılığı vermiş olduğunuz göreve istinâden kullanıcıya fiş, makbuz kesiyor musunuz? (= Bunu bir vergi üzerinden gider olarak düşüyor musunuz? Eğer aksi yapılıyor ise bu da bir suçtur. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
DN: Sadece örnek vermek için söyledim, fârklı lanse edilip konunun dağılmasını istemem. Yanlış anlaşılma olup linç yemek istemem. Toplumsal düzeni bozan her şey suçtur nihâyetinde Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konu başlığı bu tarz sunucuları ve sunucu sahiplerini zan altında bırakabilir, daha detaylı bir konu başlığı rica edebiliriz =]
Konu hAte tarafından (22 Mart 2024 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.
|