21 Mart 2024, 16:10
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ücretli Admin
| RauL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba arkadaşlar genelde forumda İRC sohbet siteleri okey siteleri sahipleri var bir soru sormak istiyorum. 2 gündür bir kullancım ücretli yetki satın almak isdiyor biraz araştırdım duruma gore yetki eklendi ücretini ws ödedi.
Adam gelmiş ip göremiyorum ws örnek siteler göstertti Bu sitelerde adminmiş. isimlerini yazmak etik olmaz. Harbiden sizler ücret karşılıgı kullanıcılarınızın verilerine ulaştırtıyormusunuz bu tür işlemlerle? Çok merak ettim Sormak istedim. Hem insani olarak etik degil hemde suç olması gerekiyor. parayı basdıran irc sohbet siteleri ws platforumlarda insanalrın verilerini görmemeleri gerekir. Bu Bir suçtur.
adama inanmadım salona girdim ip adresimi ver nickim şu dedim adam pat ip bilgimi attı, para için bu tür işleri yapmayın başınız agrır. hatta o site hakkında suç duruyusunda bulunmak bile istiyorum. benim verilerim el alemde ne işi var.
|
İrc sitelerini pek bilgim yok ama zamanında seslichat sitesi işletmişliğim var ücretli yetkide sattım ücretli yetkide aldım yalan yok ip adreslerini sadece en üst dereceki kişiler görür site sahibi kendi yetkisiyle bile göremez owner yada agent olması lazım o zamanlarda öyledi şimdi en yüksek avenger kendi elinde verirsen tabiki görür.birde adama nasıl bir görev verdin onuda bilmiyorum rütbe olarak ve rütbe sıralaması nasıl bilmiyorum ?
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| |