Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2024, 02:34   #26
RauL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oyuncast.Com - Ticaret Ahlaksızlığı, Haksız Rekabet ve Emeğe Saygısızlığı - DAVA SONUÇ

Linux Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Daha önce açılan konuyu ve yazışmaları okuduğumda bu şekilde sonuçlanacağını tahmin ediyordum.

Her ne kadar insanlar bu konuyu ciddiye almasa da izinsiz paylaşımlar, kopyalamalar artık çok ağır sonuçlar doğurabiliyor.

Bugün bir çok forum sitesinde telifli açılan konular, paylaşımların sonucu bile çok ciddi davalar ile sonuçlanırken. Bu tarz yazılımların ticari kazanç elde etmek amacı ile çoğaltılması, kopyalanmasının bedeli büyük rakamlarla sonuçlanıyor.

Mahkeme sonucunu incelediğimde dudak uçuklatacak rakamlar görüyorum.
Sekershell`in davasını kazanmasına sevinirken. Diğer taraftan bunu devam ettiren arkadaşlarımız için de üzüldüm cidden. Keşke bir şekilde tatlıya bağlanıp olayı sonuçlandırabilselerdi. Filmde paylaş btonundan paylaşıldı

Dip not : Arkadaşlar lütfen hunharca her gördüğünüzü paylaşmayın. Ne ile karşılaşacağınızı tahmin bile edemezsiniz.

Çok kısa bir örnek vereyim.

Benim forum sitemde "Oyun kategorisinde" paylaşılan 14 adet konuya, konu başı 3`er bin liradan telif davası açılmıştı. O yüzden artık paylaşım yapılan konuları bile tek tek inceliyorum. Kimsenin başı yanmasın diye.

Benimde Benzer sorunum var üstelik benimkisi Çok trajik ve komik Yotubeden alıp payşadıgım bir film için mahkeleligim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver