Çevrimdışı ~ SekerShell ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Oyuncast.Com - Ticaret Ahlaksızlığı, Haksız Rekabet ve Emeğe Saygısızlığı - DAVA SONUÇ
| Woltran Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle tebrik ederim. Ben şekerselin eski müşterisiyim, oyunlarına halen tek güncelleme getirmiş değiller, oyuncast her zaman üzerine koyarak devam etti ilerledi. bildiğim kadarıyla şuan 50 den fazla sitesi var özellikle şekerselin müşterileri adama yağmur gibi gidiyor.
Ama bu oyuncast dediğiniz firma iki kod değiştirip tescil alıp daha güzel bir şekilde yoluna devam edebilir. Ben sizin yerinizde olsam bir yandanda oyuna yenilkler getiririm. Bahsettiğiniz adam yılların yazılımcısı bende ondan oyun aldım ve kullanıyorum,
şekersell biraz eleştiriye açık olsun. O varmı diyoruz yok bu varmı yok, ama nedense adam hemen istediğimizi anında yapıyor.
Hırsızları tasvip etmiyorum, davayıda almışsınız zaten, ama sizde biraz oyununuzu güncelleyin ki müşterileriniz kaçmasın. dediğim gibi oda boş durmaz, iki tasarım iki kod alır tescilini bakar işine.
Hatta geçen duyuru yaptı, tescil belgesini almış ve iki sene ücretsiz herkese dağıtacakmış. Bence bu hırsla dahada parlar.
Eski müşteriniz olarak tekrar tebrik ederim...
|
Mesaj sayınız : 1
Öncelikle tebrik için bizler de teşekkür edelim ancak burada yanıldığınız, hatalı yönlendirdiğiniz durumlar olması ve konuyu farklı alana çekmeye çalışmanız nedeniyle ;
1 - Şekershell zOkey yazılımı için güncelleme desteği vermektedir, zOkey yayınlandığı tarihten itibaren arka plan güncellemeleri veya özellik olarak kaç adet güncelleme yapıldığından bilginiz bulunmuyorsa haksız iftara da bulunmayın lütfen. Ayrıca konumuzun güncelleme ile bir alakası bulunmamaktadır.
Size basit bir örnek ;
Bugün Windows 7 güncelleme desteğini bıraktı diyelim, Windows 7 adını Xindow 8 yaparak kendinize göre bir iki kısmı düzenleyerek kullanma, yayma ve çoğaltma yaptığınız da bakın bakalım neler oluyor ? ve bu durum suç örten birşey değildir, ve bunu yapmanızı gerektirmez. Yapabiliyorsanız daha iyisini kendiniz yapmalısınız.
Sizin üstüne koydu dediğiniz firma/şahıs en ufak değişiklikler de bile, kendisi izinsiz olarak aynı şekilde kopyalamalar ve çoğaltmalarda bulundu, özelliklerden bahsetmiyoruz bile.(güncellemeler konusunda bu nedenle şirketimizin aldığı kararlar bulunmaktadır.) 2 - 2 kod mu ? gerçekten emeğe saygınıza söylenecek söz bulamıyorum ve yakıştıramadım, okey yazılımı içerisinde binlerce satır kod bulunuyor, her bir satır kod içerisinde saatlerce harcanmış zaman, emek/caba, bilgi ve tecrübe bulunuyor.
Ayrıca bilmelisiniz ki; Bu tür yazılımlar kolaylıkla öyle bahsedildiği gibi 2 kod ile bir araya gelmiyor.
3 - Tescil konusunda ise, bizden alıntılamış, kopyalamış olduğu yazılım için, sizleri şimdi de bunlarla mı kandırıyor? Yok tescil aldık, yok bunu yaptık, bizim şu kadar müşterimiz var, tüm müşterileri bize geliyorlar, Size daha neyi vaat ediyor , Cennette arsa ve tapular halka arz edilmiş değil mi?
4 - Yılların Yazılımcısı, Harvard Üniversitesinden Mezun, Master yapmış, gerçekten bunları çok duyduk ve gereksiz buluyorum, Yılların yazılımcısı ise sizce neden bir başkasının emeğine saygısızlık yapıyor? Yılların yazılımcısı değil bana göre, Yılların emek saygısızlığı, ahlaksızlığı bunu böyle düşünebilirsiniz.
Emek ile söylenmiş güzel bir söz konumuz da yer almış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendisine de teşekkür ederiz. kendisi için tam yerinde bir söz olsa gerek ; 5 - Şekershell olarak her zaman müşterilerimizin geri bildirimleri bizim için önem arz etmektedir, geri bildirim kategorisine göre her birim kendi alanında değerlendirme sağlamaktadır.
Lütfen biraz mantıklı olun, ve her söylenene inanmak yerine, kendinizce bir değerlendirmenizi tavsiye ederim. Ayrıca ilgili firma/şahısa ait bir çok site erişim engeli bulunmaktadır. ve aldım kullanıyorum dediğiniz durum ile alakalı mağduriyet yaşamamanız adına ilk mesajımız da bir bilgilendirme yer almaktadır. okumanızı tavsiye ederiz.
6 - Son olarak, ilk mesaj da yer alan alıntılanmış karar dan bahsedeyim, Dava sadece, Tazminat ve erişim engeli kararı bulunmamaktadır, 6. madde dikkat ediniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
izinsiz kopyalanmış/alıntılanmış yazılım kaldırılması ve engellemesi yer alır, bunun üzerine ilgili şahıs/firma bunu yapmak yerine söylediğiniz gibi, eylemlerine devam etmesi halinde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mesajında çok iyi söylemiş, teşekkür ederim kendisine de (Burası Muz Cumhuriyeti değil.) Türkiye bir Hukuk Devletidir. buna göre de hukuk danışmanlarımız hukuki süreci en iyi şekilde takip ederek bu konuda gerekeni yapacaktır.
Sizlere şahsi olarak tavsiyem ; Bir insanın en büyük serveti AHLAKı'dır. bu tür ticaret ahlakı olmayan kişileri savunmak yerine, onların yanlışlarını ve hatalarını gözünüzün önünde bulundurun. ilgili kişinin haksızlığını bugün ben değil, Mahkeme kararı da gösteriyor. bir çok kullanıcı da söylüyor.
Unutmayin ki ; " Adalet Mülkün Temelidir "
Saygılarımızla,
Konu Teqnic tarafından (14 Mart 2024 Saat 06:59 ) değiştirilmiştir.
|