Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2024, 04:01   #10
Woltran
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Oyuncast.Com - Ticaret Ahlaksızlığı, Haksız Rekabet ve Emeğe Saygısızlığı - DAVA SONUÇ

Öncelikle tebrik ederim. Ben şekerselin eski müşterisiyim, oyunlarına halen tek güncelleme getirmiş değiller, oyuncast her zaman üzerine koyarak devam etti ilerledi. bildiğim kadarıyla şuan 50 den fazla sitesi var özellikle şekerselin müşterileri adama yağmur gibi gidiyor.

Ama bu oyuncast dediğiniz firma iki kod değiştirip tescil alıp daha güzel bir şekilde yoluna devam edebilir. Ben sizin yerinizde olsam bir yandanda oyuna yenilkler getiririm. Bahsettiğiniz adam yılların yazılımcısı bende ondan oyun aldım ve kullanıyorum,
şekersell biraz eleştiriye açık olsun. O varmı diyoruz yok bu varmı yok, ama nedense adam hemen istediğimizi anında yapıyor.

Hırsızları tasvip etmiyorum, davayıda almışsınız zaten, ama sizde biraz oyununuzu güncelleyin ki müşterileriniz kaçmasın. dediğim gibi oda boş durmaz, iki tasarım iki kod alır tescilini bakar işine.
Hatta geçen duyuru yaptı, tescil belgesini almış ve iki sene ücretsiz herkese dağıtacakmış. Bence bu hırsla dahada parlar.
Eski müşteriniz olarak tekrar tebrik ederim...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan