Cevap: 1970 Ler Braun marka fön makinası
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bekodan sogudum hemso, galiba yeni modeller. Iyi cikmiyor bilmiyorum, yada bana hep ters seyler cikiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birde burada soyle birsey var, garanti fazla istiyorsan daha fazla oduyorsun.. yani bir senelik garanti verirlerse , onu iki veya uc yapmak istiyorsan para oduyon. Kazik aslinda.
| AYY Mübarek gece sahur saati beni çok güldürdün ıccık be hemşom.. Sana bundan sonra "BEKO" kelimesi yasak değilmi sen onu sözlükten silmedinmi daha haha ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |