Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2024, 02:05   #5
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çorum Sungurlu Tarihi Geçmişi

Enes Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her üniversiteden memlekete dönerken mola yerimdi farklı leblebilerini alır eve gidene kadar yarısını bitirirdim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
. Ayrıca aktif ve diri bir fay üzerindeler sanıyorum ve umarım olası bir afete karşı hazırlıklıdır

Güzel zamanlarmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üniversite yıllarımda sabahları fırından ekmek alırdım. Tabi fırından çıkan ekmekler sabah vakti sıcacık olur güzelde kokar bilirsin sıcak ekmek velhasıl kelam ucundan kopara kopara eve gidene kadar ekmeğin yarısını daha yolda bitirirdim yorumun o günleri hatırlattı bana. : )) Leblebinin kavrulmusuda pek bir lezzetli oluyordu yahu.
E insan nasıl dayansın biter o gidene kadar tabi. : )) Allah korusun ülkemizi olası depremlerden. Yorumun için teşekkür ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver