Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2024, 12:42   #136
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Beşiktaş Hakkında Herşey

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sergen daha dur şurada hala piyasada zaten hocalık yapıyor da... Mesele Süleyman Sebaları Baba hakkılara futbolculuklarına yetişebilmekte onları bende göremedim çok şükür... Sadece ilk mektep çağlarında Şenol Güneşli Dobi hasanlı Dozer cemilli kadroyu 1 sefer FB ile hazırlık maçında görmüştüm birde Cemil Turanla Erman Toroğlu'nun en son futbolculuk dönemine yetiştim o zamanlar futbol vardı şimdi sadece Para + Ayak Oyunları v.S
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir zamanlar statta polis yoktu belki 1 tane ANLADIN...

Ne tadı kaldı ne de tuzu Türk futbolunun. Eskiden derbi maçlar olduğunda 5 mahalle ötedeki kafeye erinmeden gider arkadaşlarla yerimizi alırdık. Şimdi hakemler taraftarlar ve takımların ruhsuz kadroları kalitesizleştirdi herşeyi. Yönetimden kadrolara hakemlere kadar şimdilerde çoluk çocuğun elinde oyuncak olmuş gibi hissediyorum bizim takımların hallerini bu hale düşürenler utanmalıdır Türk futbolunu. Yaşadığın güzel yılları görmek isterdim futbolda.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet