12 Şubat 2024, 15:00
|
#14 |
Çevrimdışı ~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IRCMasteR`ı Nasıl Bilirsiniz ?
| Adriana Nickli Üyeden Alıntı
|
hic bilmem tanimiyorum
|
| KuzenKit Nickli Üyeden Alıntı
|
Duruşu olan düzgün biri.
Seviliyorsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
| doğru, dürüst, saygısını bozmayan nadir kişilerden.. iyiki varsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 🌺 |
| Ecem Nickli Üyeden Alıntı
|
Tanimiyorum ama yorumlara bakilirsa iyi biri gibi
|
| Merf Nickli Üyeden Alıntı
| kendisi , üslubu anlayışlı oluşu samimiyeti uzak gibi görünen yakınlığı , seni aramızda görmek mutlu ediyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
| Çok uzun yıllardır tanırım kalitesinden ödün vermeyen hile hurdayla işi olmayan beyefendi biridir iyi ki varsın kardeşim |
| İklima Nickli Üyeden Alıntı
| Çok uzun yıllar olmasa da, Burda gördüğüm Ender insanlardan birisi Saygınlığıyla uslubuyla duruşuyla Efendiliğiyle.. kusursuzluğa ramak kalâ
Sevdiğim kardeşlerimden biri. |
| SNOOPY Nickli Üyeden Alıntı
|
Maalesef tanıyorum ve severim arkadaşı. Sınırsız etli ekmek ısmarlama gücü var
|
| SpinoZi Nickli Üyeden Alıntı
| Cömert, doğal, eğlenceli, iyi kalpli. Güzel insan vesselam. Seni tanımak güzel kardeşim. Hayatın kalbin gibi güzel geçsin inşallah. |
| Xander Nickli Üyeden Alıntı
|
Güzel bir kardeşimizdir, bir kaç defa kelamımız oldu.
|
| aZze Nickli Üyeden Alıntı
|
Duruşunu efendliğini karekterini asla bozmadan içten samimi doğal .. hayat kadar güzel yaşam kadar gerçek .. hep ol sen ol ..
| Hepinize tesekkur ederim ayri ayri iyi ki varsiniz ve iyi ki sizleri tanidim sağolun güzel dilekleriniz için
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |