Cevap: RX6700XT Ekran Kartı Alınır Mı?
Merhaba kardeşim.Kanalınız hayırlı olsun.Forum da böyle faydalı konular görmek güzel.Kanalınız da paylaştığınız içerği izledim.Müsade ederseniz bir kaç tavsiye de bulunmak istiyorum.
Öncelikle yüklediğiniz video formatlarını Youtube standartlarına eşitleyiniz.Kısa ve uzun video formatları bellidir.İçeriği oluşturmadan önce arkaplan ve ışıklandırmaları en baştan yapmanız gerekir.Bir dakikadan fazla içerikler oluşturuyorsanız, yüzünüzü de göstermeniz daha faydalı olacaktır.Tanıtım videolarını profesyonel bir şekil de yapan kanalları izlemenizi tavsiye ederim.Eğer sektör de kalıcı olmak istiyorsanız piyasa da bu işin piri olan Shiftdelete ekibini önerebilirim.
Ekran kartına gelince, bildiğim kadarıyla bu kartın sıfırı üretilmiyor.Bu kartı alanlar genel de minning işi ile uğraşan kişilerdir.İkinci el olarak almak isteyenlere minning kartlar hakkında kısaca bilgi vermenizi beklerdim.Konuyu toparlayacak olursak kanalınızı bir hevesle değil de kalıcı olarak düşnüyorsanız, büyütmek istiyorsanız, meyvesini yemek istiyorsanız, önerilerimi dikkate almanızı rica ederim.Başarılar diliyorum.
__________________ mazafaka |