Cevap: Selam olsun.
Burası bir arkadaşımızın çalıştığı yer. Yaparsın motivasyonu üzerine geçtik tezgaha. 3 güne herkes az çok kesim işini öğrenir. Tabi en önemli mevzu dönerin hazırlanma süreciydi.... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Usta sabah 8'den başlıyor hazırlamaya 11'e kadar. 11'de takılıyor. Sanıyorum ki döner hazır geliyor buraya. Yok giyiyor eldivenini tek tek yaprakları en ince detayına kadar sarıyor harcıydı sosuydu... Deneyim oldu. Yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde. |