Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2024, 23:40   #15
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Depremde ölenler şehit sayılır mı?

Teşekkür ederim de zeytin hanım benim farklı düşünmem niye üzüyor insanları anlamıyorum. onların farklı düşünmesi beni hiç üzmüyor mesela, çünkü insanlar farklı düşünebilir . Ben iktidari eleştirdiğimde bunu şahsi algılayan bir insana ne yapabilirim? Benim demografik açıdan baskın çıkmak gibi genetik bir aktarımım var o yüzden şikayet etmem, eksilemem tepki vermem beyaz kadin çatal dilli genetik yatkınlık =) alintilanmadigim sürece de kimseyle karşı karşıya gelmem. Orda da bana göre dedim deprem şehidi diye bir kavram yaratılıp sorumluluktan kaçılıyor. . Bu kadar. Benim bu fikrim niye üzüyor insanları. Yoruldum ben kırmızı çizgilerden, din hassasiyeti ırk hassasiyeti ! Biraz da yaşam hakkı hassasiyeti olsun!beynelmilel yetiştirilmiş bir insanım. dünyaya ordan bakamıyorum, bunun içinde kimseden özür dilemiycem. Çünkü kimseye şahsi olarak bir yorum yapmadım. benim ifade özgürlüğüm insanları uzuyorsa buna bisey yapamam siz yapıp banlayin o zaman!

Konu Julide tarafından (05 Şubat 2024 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver