Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2024, 23:16   #14
Zeytin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Depremde ölenler şehit sayılır mı?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanimcigim medeniyet kelimesindeki vurguyu pek tabii anlayabilecek kapasitedeyim. Hiç sorun değil zaten bu. Ve elbette samimiyet sorgulaması da yapabilirsiniz. Bu konu içinden size bana gelen şikayetleri yazmayı uygun görmüyorum sizinle özel mesaj yolu ile uygun zamanda paylaşacağım. Yineliyorum tartışma da olur, fikir ayrılıkları da siz veya karşı görüş hiç fark etmez herkes bizler için eşit. Siz nasıl ki tepki mekanizması gereği böyle oldu diyorsaniz aynı durum diğer arkadaşlar için de geçerli. Tepki butonu kullanıldı diye kabile kültürü demeniz bile arkadaşları tahrik edici bir benzetme.
Sizden ricam diğer arkadaşlardan da rica ettiğim gibi biraz daha yapıcı, hassas ve acaba üzer miyim seklinde olursa daha olumlu iletişimler kurabiliriz.
Aci hepimizin acısı, nasıl ki sizin için insan yaşamı hassas ve kırmızı çizgi emin olun hepimiz için de böyle. Bugün acıyı paylasalim yarın veya diğer günler sebep olanları, çözümleri ve ne yapabilirizi de elbette tartışırız.
Uygun vakitte görüşmek üzere
Teşekkür ediyorum
Mutlu akşamlar

Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,