Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Şubat 2024, 23:04   #13
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Depremde ölenler şehit sayılır mı?

Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi akşamlar Jülide Hanım
Öncelikle giriş cumlenize "medeniyet mi" diyerek başladıginiz için cevap hakkı doğdu tarafıma. Zira konudaki tek medeniyet kelimesini geçiren ve onu da çoğul olarak "hepimiz bu şekilde davranmalıyız" tarzında iyi niyetle yapan biri olarak üzülerek okudum. Mesajı doğru okuduysaniz zaten bu konularda uzlasilmasi mümkün değildir ama saygı duyalım da dedim. Neden hep olumsuz tarafini kendinize alıyorsunuz? Sizin dusuncenize de saygı duyulmasını diğer arkadaşlara söylediğimi de hesaba katmiyorsunuz?
Bizler kimsenin forum huzuru bozulmasin istiyoruz rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa nereden olursa olsun iletirsiniz gerekli uyarı ve işlem yapılır. Bize de sizinle ilgili çok mesaj geliyor mesela "insanlara oyunlardan gönderme yaptığınız aşikar ama siz insanları laf sokmak ile itham ediyorsunuz" dün fikrinizi konudan paylastiniz katılan beğenir katılmayan tepki gösterir bunlar çok normal her tepki gösteren bilenecek ve oyunlardan laf mı sokacaksiniz?
Zira siz mesajlarinizda insanlari asagilayici cumleler de yazdınız yine de silmedik işlem yapmadık bugün konuyi tartışma bölümüne taşıdık kötü mü ettik?
Ne yaparsak size layık bir yönetim olacağız mesela ?
Lütfen bizimle paylaşın...
Daha oncesinde de nazik şekilde size PM ile bilgilendirme yapmıştım ama görüyorum ki nezaket anlayışlarımiz epey farklı.

Zeytin hanım ben sizi eleştirmedim ki niye öyle bir hisse kapıldınız? Medeni olun demişsiniz ve bunu genel olarak söylediniz ben de buna gülümsedim! tepkileri düşününce gayri ihtiyari beni bir gülme aldı? Üstelik ben çok beğendim yorumunuzu like yapmadım diye mi tepkisel düşündünüz ? Medeniyet mi diyip gülümsemek neyin karşılığı sizin dünyanızda? Mesela sizi rencide mi etmiş oldum? Kimi asagilamisim silmemissiniz ya hani merak ettim? Benim sarkastik bir üslubum olabilir bu size yabancı da gelebilir ironi sevmeyebilirsiniz. Suanda bu açıklamayı yapmak bile şaşırtıcı benim için, özellikle bilhassa yorumunuzla hemfikir olduğum icin. tartışma bölümüne taşımışsiniz mantıklı olmuş! tartışmayalım mi? Oturup bi de ciddi ciddi sanki sizi bi şey ile suclamisim gibi yazmışsınız ya! Medeniyet sözünüze gülümsedim evet! çünkü yaşadığım linc bir kabile kültürlüydu medeni toplumlarda olan bisi degil!
Doğada etki tepki mekanizması işler ! Bunu bir düşünün derim. Nezaketimi sorgulamaniza karşılık ise samimiyetinizi sorgulamak gibi bir meşru hakkım var. Aynı dili konuşmak alfabelerden bağımsızdır biliyor musunuz zeytin hanım bunun ne demek olduğunu çok iyi anladım.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver