Cevap: Depremde ölenler şehit sayılır mı?
Medeniyet mi =) sırf aynı şekilde düşünmüyoruz diye replerle yazılan hakaretleri geçtim tepki mesajlarını sayamıyorum, birine dahi ne tepki gösterdim ne de cevap verdim. Tek cevap verdiğim benden alıntı yapan zaatti! Yorumu yazdım geçtim ne meraklısınız provoke olmaya! Hangi mantıkla bakıyorsunuz bilmiyorum . benim tek mantığım insanın en temel hakkı olan yaşam hakkıdır ve bir ülkede fay hattı olan bir ülkede katliam sayılabilecek kadar insan kaybedilmisse orda sorgulanması gerekenler vardır. Çünkü sosyal devlet diye bir kavram var medeni dünyada ve buna göre devlet her vatandaşından sorumludur! Cunku vatandaş devlet için değil devlet vatandaş için vardir. Birileri bu toplumun hassasiyetini kullanıp, ölümlere mekanları cennet oldu şehirlerimizin diyip o toplumun gazini alıyorsa. İnsanlarda ha tamam o zaman siyaset yapmayalım diyorsa! ben olası İstanbul depremin şehit sayısının vicdani olarak az olmasını dilemekten başka bisi diyemiyorum . İyi uykular halkim! her nerde uyuyor ve uyutuluyorsan.
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |