Cevap: 06.02.2023 Asrın Felaketi / Rahmetle anıyor unutmuyoruz..
| KuzenKit Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Şehitliğin birden çok mertebesi vardır.
ve Şehitlik müslümanlara özgüdür, Japonlar(Müslüman Olmayan) ile alakası yoktur.
Binlerce kişinin vefat ettiği, anasız, babasız kalan çocukların olduğu,
parçalanmış hayatların orta yerinde siyaset yapmak üzücü.
Gereken yerlere, gereken şeyler yapılır ya da yapılmaz bilemiyorum.
Fakat acının senesinde böyle bir yorum daha da acı. | Acının senesinde birileri çıkıp yerel yönetim farklı olduğu için yardım gitmedi demiş mesela! Demiş bunu adam! yerel yönetimi bize vermezsiniz yardım gelmez diyebilmiş! Acilarinizi romantize edeceginize tepki verirseniz yeniden yaşamazsınız! Ya da yaşayın mekaniniz cennet olsun ne diyim! O parçalanmış hayatların müsebbibi siyasi yalnız. Ortadoğu coğrafyasında politize olmayan acı yoktur arkadas. toplumsal hafızayi yoklayın şöyle bir! deprem vizesi ile bütün deprem gazileri de burda haberiniz var mı? Bence yok. Siyaset yapma diyor ya şaka gibi! Şehit, İslâm dininde Allah yolunda vefat etmiş bir müslümana verilen isim ve makamdır diyor açıklama! Şimdi göçük altında kalan bir insan Allah yolunda mı olmus oluyor? İşte şehit diyerek siyaset yapan ben olmuş olmuyorum! Da kime konuşuyorsam Enivey bir daha alıntı yapmayın tepki verecekseniz verin geçin. Cevap hakkı istemiyorum verin eksinizi geçin. Ben size ne laf anlatmak ne de sizinle aynı şeyi düşünmek zorundayim. Fikirlerimizi de çok merak etmiyorum zaten!
__________________ You will naturally be submissive to a man that you trust to lead, even if you're a alpha female! |