|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Yapma ya Tühh be tarihi fırsatı kaçırmışsın ama İnşallah Allah ömür-sağlık verirse yeni stada gidersin İnşallah oda Eski araziye yakın sayılır zaten.. Neyse sağlık olsun.. Ben 91 senesine yanılmıyorsam Bjk-Ts kupa maçı olsa gerek ömrümde çok önüne kadar gittimde o zamanlar şimdiki gibi kamera-Numaralı-Vip teknoloji v.s olmadığı için (Yani erken gelen koltuğu kapar dönemi) 6 saat erkenden gitmem rağmen stad full olmuştu sağolsun memur arkadaşın biri beni misafir kapısından kapalı tribünün altındaki spor tünelinden aldıda (Hani davetiyeyle gelenlerin girdiği yer) tribünün içinden olmasada sahayı net görüyorsun yani ancak 2. yarıya bakabilmişti hey gidi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bizim zamanımızda stadın önü seyyar kaynardı geceden battaniye getirip kapıda yatanlarıda çok gördük şimdiki gibi son 2-3 dk gelip stada girmek ancak rüya idi ama o zamanlar bir başka güzeldi bence.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
91 senesi ben yeni doğmuşum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tabi 90'lı yıllar... o günleri hiç görmedim ben abi ama o dönemin anlatılarıyla büyüdüm. Çevremde Beşiktaş'lı çoktu. Dayım misal tam bir fanatikdi kendisi. Çevre böyle olunca ve yaş itibariyle büyük olduklarından ötürü bahsettiğin dönemleri banada anlatırlardı... İlk Beşiktaş maçına 2000'li yıllarda gitmişdim. Ankara'da oynanan Şekerspor-Beşiktaş maçıydı. Akşam vakitleriydi seyyar dönerciler, pilavcılar, ciğerciler, atkı, şapka, bayrak satanlar... Stadın içinden dışarı taşan Beşiktaş tezahüratları, Ulus tarafından kömür dumanının oluşturduğu sis örtüsü, battaniye ile gelenler. 90'lı yılların deminden kalan bir dönemmiş o dönemde... 90'lı yıllar o günleri dinlemek çok güzel
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.