Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ocak 2024, 05:52   #101
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forum Sahibi Sinan - NucLeaR

beston Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Arkadaşlar.

Forum sahibi Sinan demirtaş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile yapmış olduğumuz ÖZEL Röportajla sizleri başbaşa bırakıyorum..😊

O günün şartlarında scriptin yaygın olmaması, internet kafede bir IP sunucusundan ortalama 3 kişinin girmesi ne günlermiş Kursun döneminde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız ile başlayan birlik, beraberlik ve dostluğun bugünlere kadar geliş hikayesini dinlemek... Güzeldi. Ne kadar güzel duygular. Mynet'in mirce girişi yasaklaması gibide karanlık bir dönemden geçilmiş ve akabinde girişlerin Yüzük Script üzerinden sağlanmasıyla yeni bir döneminde kapısı açılmış. Yüzük Script simgesini internet kafelerde gördüğüm zamanları hatırlıyorum. Türkiye'de irc sohbet kültürünün yaygınlaşması ve kullanımının artışında yüzük'ün çok büyük bir katkısı olduğunu görüyoruz.

Script ana girişlerinde butonların yer alması kullanıcıya seçenek özgürlüğü tanıyarak hangi sunucuya girmek istediğini bir seçenek olarak sunmak ayrıca güzelmiş

O dönemde şunuda görüyoruz ki işbirliği ile büyük sunucuların bir dönem bir araya gelerek kısada olsa tek yönetim anlayışıyla hareket etmesi olayıda ne güzel dedim dinlerken. Volkan hocamızın yüzük'ü açtığı dönemlerde sizlerle aynı çatı altında olmayı isterdim. Yaşım yetseydi yetişirdim belkide Sinan abi: )))) O dönemlerde aynı çatı altında değilse bile, şimdi bu çatı altında beni foruma tekrar kazandırarak, sizlerle aynı çatı altında olmama vesile olan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ido abiye çok teşekkür ederim. Forumun temel taşı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamıza , bayrağı devralarak bu oluşumu geçmişten bugüne sürdürerek devam ettiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sinan abi sizlere ve bu forumun gelişiminde katkıda bulunmuş geçmişten bugüne tüm emektarlara ve değerli yöneticilere teşekkür ediyorum. Keyif alarak izlediğim bir röportaj oldu. Emeklerinize sağlık.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver