Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2024, 11:30   #8
Supervisor
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Anayasa Mahkemesi Ekşi Sözlük Hakkında Kararını Verdi

Seyra Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kendi fikrimi beyan ettim. Hemen bir savunma durumu. Orada ne yorumlar var herkes biliyor.Aktrol kelimesi bile oradaki sözde fikir özgürlüğü denen hadsizliğin kılıfı

Senin benim gibi insanlar aklı varsa kimseye hakaret etmez. Saygı çerçevesinde tartışır.

Ekşi sözlüğün sahibi ya da sahipleri babamın oğlu değil kaç yıllık üyesiyim gün içerisinde en çok vakit geçirdiğim bir yerle ilgili olarak ben de gördüklerimi aktarıyorum. Kaldı ki yönetiminin yaptığı çoğu şeyi pek çok kullanıcısı gibi ben de eleştiriyorum. Sosyal yaşantısında kimse birbirine hakaret etmiyor herkes saygı çerçevesinde fikir beyan ediyordu zaten bir tek ekşi sözlükte herkes birbirine ana bacı din kitap sövüyordu, kimse ulusal değerlerimize dini değerlerimize dil uzatmıyordu ekşi yasaklandı da şükür kurtulduk. Benim burada kızdığım nokta yasakçı zihniyet. Ona yasak getir buna yasak getir böyle bir şey olmaz. Bugün ekşi sözlük olur yarın başka yer olur diğer gün bakmışsın senin düşüncen yasaklanmış.

Ah kanzuk ah sana sabaha kadar sövsem yine boş. ssg zaten yükünü tutturdu gitti ortalık it kopuğa kaldı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan