Konu: SpinoZi
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2024, 23:31   #20
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SpinoZi

ZindaN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kardeşim hoş geldin seni tanırım Soulfly mIRCTR Yönetiminde bulundum Volkan Abinin hoş geldin tekrar dan

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim, Hoşbuldum.

meLanie Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hos geldiniz IF Ailesine

Sağ ol @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Hoşbuldum.

Kaan Nickli Üyeden Alıntı
waybe Levent yasıyorsun halen

Yaşamaya ve mücadeleye devam. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bahtiyar Nickli Üyeden Alıntı
Eskiler iyiydi be Levent. Bende kendim için "prime" zamanlarımdı diyebilirim. Volkan abi bana ulaşıp "mirctr.org'u aldım benimle misin?" Dediği zamanı unutmam. Çok güzel günlerdi. Efsane bir ekip ve çalışması vardı gerçekten.

Yönetimde olan herkes bir ekip işi ortaya koymuş, daha iyi bir sohbet ortamı sunmak, birliği ve beraberliği sağlamak için herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çaba göstermişti. Bu mücadelenin bir bir parçası olmakta güzeldi. Güzel zamanlardı... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver