Cevap: Sakın Bu Yiyecekleri Tekrar Isıtıp Yemeyin!
| Alıntı: |
Tavuk
Tavuk yeniden ısıtıldığında kötü reaksiyon gösteren proteinlere sahiptir. Soğuk tavuk ısıtıldığında sindirim sorunlarına yol açabilir. Eğer tavuğu tekrar ısıtacaksanız, her tarafının ısındığından emin olun. Tavuk dumanı tütecek kadar fazla sıcaklığa ulaşmalıdır.
| Ben yemek yapmaktan anlayan ve çok çeşit yemeği yapan birisi olarak tavuk işini hiç tavsiye etmem be gençler... Hem tadı bozuluyo hemde beton gibi sertleşiyor... Protez veya kaplama dişleri kırma tehlikesi de cabadan + Proteini azaldığı da garanti yani... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |