|
Sosyopat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ya arkadaş etiketlenmişiz ama öncelikle bunları atmadan insanların geçmişine diyalog halinde oldukları insanlara bakmak lazım. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] LaTenT ve HaLiL gibi gereksizlerle sunucu geziyor ve çeşitli tehditlerde bulunuyorsun saldırı adına. Ama dönmüşssün burada konu açıp yapılan saldırıyı lanetlememizi bekliyorsun. OK. LANETLİYORUZ saldırının ve çirkinliklerin tamamını. Fakat bu konu için sende burda meşhur saldırganlar LaTenT ve Halil gereksizi için lanetlemede bulunur musun? yazabilirmisin siz ne gereksiz insanlarsınız sunucualara saldırıp kufur edıyorsunuz dıye. Sen bunu yaz bakalım öncesinde.
|
yine konumun dışına çıkarak laf yapıyorsunuz.. ama cevap vereceğim..
HaLiL ya da LaTenT ile bağlantım nedir.? Bunu neye dayanarak laf ediyorsunuz ki siz ?
Ben nerede saldırı eden kişilere ön ayak olmuşum? Varsa ispatınız ' Ekran Resimleri ' ile buraya şimdi atmanızı istiyorum. Benim bir ip adresim benim bir Onlarla diyalog kurma gibi nickm adımın geçtiği ispatlı bir şekilde atarsanız çerez laf olmadığını kanıtlamak mecburiyettindesiniz...