Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
System madde madde giideyim bahsettiğin olaydan bana wp dan ekran atarak haberim oldu . Hatta bana şey yazmışsın stella ne çok çevren varmış ifi bile bağlamışsın konu açtım hemen silmişler. Birincisi irc forumlarını kullanan biri değilim ..ikinciisi ifde yönetimde bulunmadım . üçüncsü forumu kullanmayı bile bilmem. Dördüncüsü burdan kimseyi tanımam aptal saptal ithamların itham boyutunu geçmediği için elindeki logun gerçek dışı olduğu anlaşıldığı için konun silinmiştir. ozamanda dedim şimdide diyoorum senin kıçı kırık 20 30 kişilik bir sunucudan user çekmeye çalışacak bir sunucuda yetkili değilim Goolede bile çıkmayan sunucuna ordan burdan insan çekerek topladığın 20 30 kişiye tennüzül edecek bir sitemi trsohbet cidden komik duruma düşüyosun . Karalıyacaksın başka birşey bul bence buna sokaktaki çocuk bile inanmaz . Trsohbet irc de kkendini kanıtlamış büyük bir elin 5 parmağını geçmeyecek sitelerden birisi . User olarak da bildiğim gevezeden sonra 2. sırada olan köklü bir sunucu. Yani reklama ihtiyaç duyacak bir durumda değiliz çok şükür. Şimdi siteyi mevsimle birlikte açmıştınız.. Zamanında mevsim bana kazık attı diye çok ağlamıştın . Anlamadığım şu mevsimin yanında yer alabilmek için yada bulunduğun suncuudaki yerini korumaya çalışmak için bunları yapman seni yüceltmiyor küçültüyor .. Keşke yetki hiç birinizi bozmasa eskiden düzgün biri olarak gördüğüm murat hep öyle kalabilseydi. Bundan sonraki yazdığın hiç bir yoruma benden cevap gelmeyecek. Çünki sen ve senin gibilere verdiğim her cevap benim kalitemden eksiltiyo şimdi istediğin iftirayı gönül rahatlığıyla atabilirsin . 13 senelik irc hayatımda öğrendiğim değmeyecek insalara harcadığın her kelime ve nefes ifraftır. Ben israfa karşı biyirim . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |