Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2024, 13:17   #107
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.

System Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bakın tek tek sorularınıza cevap vereyim.

1 - Konunun kapanması geretiğini düşündüğüm için onu yazdım. Tabii ki kararı IF yönetimi verecek.

2 - Ben sıkıştığım için değil, bir talebim olduğu için forum sahibini etiketledim.

3 - Yine söylüyorum sıkışacağım bir durum yok ki ağlayayım. Ayrıca komik duruma düştüğümü de sanmıyorum.

4 - Esenn dediğiniz şahsı tanımıyorum.

5 - İnsanlara "karakter yoksunu" deme hakkını size kimse vermiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Esen dediğiniz kişiyi tanımıyotum diyorsun ben Karakter yoksunu diyince neden tepki veriyorsunuz evet gene diyorum Esen kadar karaktersiz insan yoktur bakın üstüne basa basa sölüyorum bu hakkı da ben kendime verıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
eseni hemen hemen herkes tanıyor nasıl biri olduğunu biliyor herkes rahat olun siz.. Komik durumdaSınız Bana Göre buda benim Fikrim .. Konu KapanSın diye niye bu kadar tuttuyorsunuz onu anlamadım yanDaşlık yapmaya gerek yok diye düşünüyorum .

Her sıkıştığınızda İf Yönetimini etiketleme olayına giriyorsunuz yapmayın. Ya Allah' Askına çocukta değilsiniz..
Yönetim zaten bütün mesajları okuyor etikette gerek yok

Size yazacaklarım bu kadar kendinizle çelişmeyin..
İyi Forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver