Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2024, 12:48   #105
Sarya
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.

System Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bence siz bu konuyu biraz abarttınız. Benim kimseyi savunduğum yok. Bizimmekan.com benim babamın malı değil. Sunucu sahibi gelip açıklama yapmadığı sürece ( -Ki bence umursamaz bile ) bu konu içerisinde cebelleşir durursunuz. Cagatay hariç hiç bir yöneticinin mesajını resmi açıklama olarak dikkate almamanız lazım. Artık konunun kilitlenmesi gerekiyor sanırım. Yoksa başka bir polemiğe doğru gidecek bu konu.

Buradan yönetime de tavsiyem şudur ki;

İllegal faaliyetler kategorisinde sadece muhataplar yani şikayetçi ve şikayet edilen sunucunun sahiplerinin yorumuna izin verilmelidir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu tavsiyemi dikkate almanızı rica ediyorum sizden.

İyi günler dilerim.

Konuyu niye kapatsınlar onu anlamadık.
Buna Sizmi Karar vereceksiniz ya birde ben sunu anlamıyorum Sıkıştıgınız zaman @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abiyi niye etiketliyorsunuz? Kendiniz verin cevaplarınızı etiketleme yapmayın bari. Çagatay`a gelince ilaki onun bu konudan haberdarı vardır.. Onların işine geliyordur bu tarz konular sizinde geldiği gibi sizden ricam Sıkıştıgınız da konu kapansın kapatılsın diye ağlamayın komik oluyorsunuz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yapılan haksizlikları söluyor özur dilemek erdemliktir kimse özur dileyince küçülmez yapılan bir hata var burada doğal olarak da sonucu bekleniyor. Ve bakıyorumda Esen gibi karakter yoksunu insan hala sunucusuna insan davet ediyor insanda biraz utanma olur ve şu loğlara karŞı da bence gereken yapılmalı bizim mekanda. 14 yaşında çocuk gibi davranıyorlar resmen orası da ilginç.

Konu Sarya tarafından (03 Ocak 2024 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver