Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2024, 12:38   #103
Akumabeyzade
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.

her yönetim olayında uyardık diyen bir bizimmekan yönetimi mevcut global her kanaldaki kişiler ile gruplaşma mevcut userin root admine kes sesini cümlesini @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a hatırlatmak isterim ve genel sorumlu yardımcınız Dockers in operatorlerinin canak tuttugu #felsefe kanalındaki olayların #yönetim kanalına şikayeti üzerine biz gerekli görür isek sizi davet ederiz diyip bir root admini #chanserv departman kanalına cağırıp çanak tutan adminlerin gözünün önünde ego sergilemesinide @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e hatırlatmak isterim bu konuyu sunucu sahibi cagatay bey e de ilettik loglarımız ile beraber ondanda bişi cıkmadı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] e de ilettik ondanda ses cıkmadı ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sunuda sana hatırlatmak isterim küfür edene shun atıldı diye #yönetime çağırdınız vs vs söylenecek cok sey mevcutta kısa kesmek istiyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver