Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
| Türk Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dostum diye yazayım dedim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yıllarca emek verdin ve bu esen denen edep yoksunu kadını savunmak yıllarca girdiğin ve gorduklerine ettiği kufurlerden haberdar ve şahit olarak gittiğin ve sadece bir haftadır olduğun sunucuda kimse yokmuydu da sen gelip yokmuydu da sen buraya gelip yorum yapıyorsun sana mı kaldı savunmak veya böyle bir emir mi aldın veya söylese istediğini mi alamadin insan bir durup kendine sormaz mı insan yemek yediği kaba pisler mi hiç yakışmadı ama sana gaz verip yollayanlar da şimdi sana kıs kıs gülüyor emin ol yazık sana
| Ben ömrümde eseni savunmam dostum. Yaptığı çok büyük hatadır eyw.uzuldugum tek şey log alırken neden özel bilgiler paylaşılıyor.(ip adresi)ayrica şuraya yorum yaptığımı hiç kimse bilmiyor.karistirmayin beni başkalarıyla.help dışında yorum yapmam ama bu konu iki taraf için de beni üzdü.nyse daha si beni bağlamaz. İyi forumlar
Konu Girdap tarafından (31 Aralık 2023 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.
|