Cevap: BizimMekan.Com Yöneticilerinden @Kitty ve Esenn 'in acizlikleri.
| kierkegaard Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhabalar ben ozan(spinoza) corbada tuzumuz olsun bir seyler diyelim.
Kitty kendisini yetistirmeyi becerememis, kendi evinde bile siginti gibi yasayan, dusta ellerini yumruk yapip ben neden boyle yaratildim allahim diye fayanslara oturup aglama krizlerine giren, hayata dair bir ideolojisi olmayan, bir durus sergilemekten aciz, ot gibi yasayan, sorgu melekeleri coktan kapanmis, idrak kabiliyeti hic olmamis, bilhassa bu tarz bos islerle hayata tutunmaya calisan bir garip gureba hilkat garibesi gibi bir kizcagiz.
Sohbetin dibini fahri milf olmasi ile siyirabilen birinden soz ediyorsuz, korkunc ahlaki problemleri olan kitty ve onun onursuz arkadasinin sansasyonel ve bir o kadar carpik iliskileri her zaman gundemde olmaya devam ediyor anlamak mumkun degil, burada sorun aslinda basiretsizlik ve omurgasizlik sorunu, dort tane asalagi kendinden haberi olmayan kalibresiz ve sahsiyetsiz bir varligi bu kadar abartmanizi mantikli bulmuyorum.
| Herşey tamam da sırf bu konuya hakaret etmek için üyelik almış hakaret eden yorum yapan ve buna çanak tutan modların olması daha kötü eleştiri yapacaksanız da edebinizle yapin
__________________ Vatan ne Türkiyedir Türklere, ne Türkistan Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan." |