|
eLsaa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] öncellikle merhaba. şurada bir anlaşma yapalım, ben ne sizi ne de siz beni tanırsınız.. attığınız konuşmalar önceden yaşanmış ve bunları da, benim konumun altına atarak " BizimMekan.Com " yöneticilerinin hakkında ve bazı kişilere itham ettiğim için attınız herhalde. Burada konu ikiye bölünür vaziyette olur. Lakin...
Böyle örnekler olmalı ki, insanlar tanışalı dâhi onları; " hadi ya.. " demeleri gerekir. Sizede geçmiş olsun dilerim..
Ayrıca şunu da ek olarak belirtmek gerekirse.. bütün yorumlara " adaletli, tarafsız, ve doğruyu görerek " yorum attığınız için teşekkür ederim.. hâlâ yönetimleri suspus içinde konuyu hür dikkat takip etmekte olup, gerekçeleri tarafımca ulaşmamıştır.. kendileri bilirler. Bu konu uzlaşma tarafına varılmadıgi sürece, konum açık olup, yorumlar devam edecektir. Size en büyük Madalya da bu olacaktır BizimMekan.Com sakinleri.. |
elsa güzel yorumunuz için teşekkür ederiz bu loglar üzerine bizimmekan.com yöneticileri ile yaşadığımız bir çok log mevcut elimizde bu loglar ile birlikte bilişim subeye şikayette bulunup karşı tarafta bulunan kişiler hakkındada dava açacağım bu en güzel madalya olucak kendilerine